10 oplossingen die u alleen bij ons vindt!

Een selectie van onze best presterende producten: Creative-Cables oplossingen vindt u alleen bij ons!

1-Archet(To)

Archet(To) is Creative-Cables' gepatenteerde en in Italië gemaakte oplossing om een draagbare muziekspeler te creëren en te plaatsen waar u maar wilt. Om het te gebruiken hoeft u geen stopcontact in de buurt te hebben: kies gewoon een Creative-Cables Snake of Snakebis en het zal niet moeilijk zijn om er een waardige plaatsing voor te vinden: dankzij de zeer lichte structuur in doorzichtig polycarbonaat is Archet(To) eenvoudig te installeren en past het elegant en discreet in elke omgeving. Archet(To) maakt het mogelijk om een armatuur aan een muur te bevestigen, ook uitgerust met een lampenkap, met een maximale diameter van 70 cm.
-Ideal voor: zij die houden van glas en transparantie
-Je kunt het afmaken met: een accessoire voor Archet (To) 

2-Guirlandes 

De slinger is een aanpasbare oplossing van Creative-Cables, ontworpen om tuinen, prieeltjes, pergola's en terrassen te verlichten. Kies de buitenkabel uit de 14 beschikbare kleuren en voeg de nodige accessoires toe: schuko-stekker, haken, stopcontact en lampen. Als u geen tuin of terras heeft, kunt u ook een binnenkrans maken!
-Beschikbaar in 14 kleuren (pastel, fluorescerend, zigzag, metaal).
-Ideal voor: tuin- of kantoorverlichting
-Je kunt het compleet maken met: de Love-lamp, met een kostbaar warm licht voor een gezellig en romantisch effect.

3-Decentralisatie kit  

Met  de muurbeugel met witte "V"-haak kunt u onze met stof beklede elektrische kabels aan de muur of het plafond bevestigen. Het is perfect voor het tekenen van bochten of rechte lijnen horizontaal of verticaal, voor het ophangen van een kabel van onderaf aan het plafond, voor het maken van spoelen met behulp van de porseleinmof met twee ingangen. Dankzij hun neutrale kleuren zijn ze alleen te zien als het architectonische project dat vereist: anders worden ze gecamoufleerd op de muur zonder dat het oog erdoorheen gaat.
-Beschikbaar in 2 vormen en 3 afwerkingen
-Ideal voor: zij die van verlichting en doe-het-zelf houden
-Je kunt het afmaken met: km en km kabel van de kleur die je wilt.

4-creatieve buizen  

Creative-Tubes is veel meer dan een met stof beklede wartel! Met metalen filamenten die over de gehele lengte van de buis lopen, kan Creative-Tube de vorm die u het geeft vasthouden en behouden. De enige grens voor Creative-Tube toepassingen zal uw verbeelding zijn! Het is ook geschikt voor gebruik buitenshuis!
-Beschikbaar in 2 diameters en 5 kleuren  
-Ideal voor: de industriële designliefhebber
-Je kunt het aanvullen met: accessoires voor Creative-Tubes

5-Spostaluce 

Neem het licht mee en verplaats het waar je maar wilt! Met Spostaluce, de metalen lichtbron met textil kabel, maakt het niet uit waar u de aansluiting op het elektrische systeem heeft, het enige wat u hoeft te doen is de kabels aan te sluiten en vervolgens de Spostaluce aan de muur te bevestigen, waar u de voorkeur aan geeft. De metalen basis is voorzien van zijgaten, om meerdere Spostaluce in serie te kunnen verbinden. Kies uit de vier door ons geselecteerde tekstkabelmodellen, of vraag uw favoriete kabel om een Spostaluce op maat voor u te laten maken.
-Beschikbaar in 6 afwerkingen  
-Ideal voor: degenen die willen dat het licht hen volgt.
-Je kunt het afmaken met: de Half Sphere lamp gecoördineerd met de Spostaluce afwerking.

6-Pinocchio 

Pinocchio is geen eenvoudige muurbeugel: het is de oplossing van Creative-Cables om een lamp op te hangen door de afstand tot de muur aan te passen. Pinocchio is gemaakt van 100% Italiaans beukenhout. Pinocchio is ontworpen om de doorgang van reeds gemonteerde lampen mogelijk te maken: de kabel hoeft niet door de gaten te gaan, maar wordt om de houten steunen gewikkeld die aan beide uiteinden zijn aangebracht. Pinocchio's arm (of neus?) is mobiel en kan op drie verschillende hoogtes worden bevestigd om het gewenste esthetische resultaat te bereiken. Pinocchio kan worden gebruikt om lampen en lampenkappen te bevestigen tot een maximale diameter van 50 cm.
-Beschikbaar in 3 kleuren
-Ideal voor: degenen die houden van Scandinavische stijl
-Volledig het met: Snake of SnakeBis

7-Snake 

Snake is geen tafellamp. Het is geen hanglamp en het is geen vloerlamp. Snake heeft geen schakelaar nodig om aan te steken. Snake is de lamp voor alle doeleinden van Creative-Cables: steek de stekker in het stopcontact en je kunt hem opwinden zoals je wilt.
-Beschikbaar in 120 kleuren  
-Ideal voor: degenen die niet van vaste lichtpunten houden
-Je kunt het afmaken met: Pinocchio, onze houten wandaccessoire.

8-Keramische spider  

De meest elegante en kostbare versie: Spider met keramische afwerking met de hand gemaakt in Italië. De keramische afwerking is het resultaat van ambachtelijk werk. Elk object is uniek, met kleine verschillen door het handmatige productieproces.
-Beschikbaar in  6 en 7 snippers. 
-Ideal voor: een moderne keuken met klassieke details
-Je kunt het aanvullen met: Edison lampen voor een extra vintage touch.

9-Licht met XL-touw  

De draagbare lamp met een verrassend en uniek ontwerp. Het past zich perfect aan aan rustieke of armoedige chique omgevingen. Kies tussen verschillende touwafwerkingen om de perfecte  designlamp voor uw huis te creëren.
-Beschikbaar in 14 combinaties  
-Ideal voor: de zeemansvriend die lijdt aan nostalgie naar de zee.
-Volledig met: Smoky LED Globe G95-lamp

10-Socketstrip  

Een onmisbaar item voor diegenen die meer objecten moeten aansluiten op een enkel stopcontact. De 4 Schuko/10A stopcontacten zijn schuin geplaatst om de ruimte die de transformatoren innemen te optimaliseren. De kabel heeft een verhoogde doorsnede, 1,5 mm², 100% gemaakt in Italië. U kunt de lengte van de kabel kiezen uit de menù, tot 10 meter. De schuko-stekker is voorzien van een comfortabele ring om het aansluiten en afzuigen te vergemakkelijken.
-Beschikbaar in 24 kleuren  
-Ideal voor: zij die een kleurrijke en stimulerende werkruimte willen
-Je kunt het afmaken met: Posaluce, de ideale tafellamp voor uw werkblad.

Posted on 02-01-2019

Menu