https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables BPDEVTG1

EIVA buiten hanglamp met lampenkap, textielkabel, snoerbevestiging, siliconen plafondkap en E27 fitting IP65 waterdicht

personalizza Customise
EIVA

Nieuw product

Voorradig

131,50 €

- +

Zoekt u een oplossing om uw terras te verlichten? Wilt u een buitenlamp voor uw veranda? Wilt u een unieke sfeer in uw tuin creëren met verlichting die uw stijl weerspiegelt? Met EIVA hanglampen kunt u eindelijk het uiterlijk van uw buitenruimtes veranderen met de veiligheid van een Made in Italy en volledig waterproof product.

Deze buiten hanglamp compleet met lampenkap is gemaakt met de fittingset en plafondkap van de EIVA-lijn: hoogwaardige componenten met IP65-beschermingsgraad, water- en regenbestendig, volledig ontworpen en gepatenteerd door Creative-Cables. Om de lamp compleet te maken is er de Bistrot lampenkap in geëmailleerd metaal, die met zijn tijdloze stijl een unieke stijl geeft.

De soft touch silicone afwerkingen en bijpassende kabel zijn perfect voor het opnieuw creëren van een elegant en eigentijds design in uw buitenruimtes, verlichtingspergola's, tuinhuisjes en grote buitentafels. Het plafondkap kan op de wand of het plafond worden geïnstalleerd, zodat u kunt profiteren van de bestaande aansluitingen van uw systeem, terwijl u dankzij de decentrator kunt beslissen waar u de val wilt ophangen en precies daar kunt verlichten waar u hem nodig hebt.

Deze kroonluchter is klaar om geïnstalleerd te worden en u kunt hem al compleet met lamp kopen: wij hebben voor u gekozen voor een G125 LED-lamp met transparant glas en lange gloeidraad, afhankelijk van de gekozen afwerking, of u kunt ervoor kiezen om uw lamp aan te vullen met één van de meer dan 200 LED lichtbronnen die beschikbaar zijn in ons assortiment.

LET OP: De EIVA fitting alleen te gebruiken met LED lichtbronnen. Het is getest op compatibiliteit met de A60-, ST64-, G95- en G125-vormen, die een IP65-bescherming garanderen. Het compatibiliteitsbereik wordt uitgebreid en momenteel getest.

Alle lampen van Creative-Cables zijn ontworpen en gemonteerd in Italië en zijn getest en CE-gecertificeerd volgens de strengste regelgeving die van kracht is door onafhankelijke laboratoria: nog een reden om te kiezen voor de kwaliteit van Creative-Cables.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download the assembly instructions
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Hanglamp voor buiten bestaande uit:
500 cm. 2 x 1,00 mm. neopreenkabel voor buitengebruik IP65 van de geselecteerde kleur
. 1 IP65 soft touch siliconen plafondkap van de geselecteerde afwerking
. 1 EIVA E27 IP65 gladde fittingset
. 1 decentrale uitvoering compleet met wand-/plafondmontagekit
. 1 Bistrot geëmailleerde metalen lampenkap van de geselecteerde afwerking ø 300 mm H 150 mm

.

Lichtbronnen [Ref. DL7001100DA] LED, Globe G125, transparent, lang filament, E27, Ø 125 mm H 178 mm, 220/240V, 4W, Class A+, 2200 K, 400 Lm, dimbaar

Gemaakt in Italië

.
 
Data sheet
MoodIndustrial
SysteemEIVA
VeiligheidsindexIP65
MateriaalMétal
CulotE27
AmpouleOui, Non
DimbaarJa
Abat-jourAvec abat-jour
Type lampDirect
SmartGeen
Ouverture du faisceau180°
Température de couleur2200°K
Rendements lumineux280 Lm
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu