https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables BLPWPASTEL

UFO COLOR, lampenkap van geverfd hout

Nieuw product

Op voorraad

17,30 €

- +

UFO - Unconventional Flying Object - is de houten lampenkap gekenmerkt door een minimalistisch en functioneel ontwerp dat iedereen verovert, perfect voor wie een moderne en Scandinavische stijl van het meubilair wil creëren.
De nieuwe lijn van geverfd hout kenmerkt zich door een palet van pastelkleuren, van de meest heldere tot de meest delicate, perfect voor een kinderkamer of slaapkamer, maar ook om op te gaan in moderne woonkamers of keukens.

Elke UFO-lampenkap is van hout, heeft een diameter van 33 cm en een dikte van 0,5 cm.

Dankzij zijn strakke lijnen en de mogelijkheid om de gloeilamp zichtbaar te maken is deze lampenkap ideaal om een reeks hanglampen te vormen samen met andere lampenkappen of originele wandlampen.

Laat ruimte voor je creativiteit en vul je lampenkap aan door toebehoren, lichtbronnen en strijkijzersnoeren uit de Creative-Cables-catalogus te combineren.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

UFO COLOR lampenkap van geverfd hout - technische kenmerken:

Materiaal: Mdf-hout
E27 Aansluiting.
Diameter: 330 mm.
Gatdiameter: 42 mm.
Dikte: 5 mm.

 
Data sheet
CulotE27
MateriaalBois
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu