https://www.creative-cables.be/nl/_ B-APM1FC1-2LMDR-4

Spostaluce, het metalen lichtpunt compleet met textielkabel en zijgaten

Nieuw product

Voorradig

31,00 €

- +

Neem het licht mee en verplaats het daar waar je maar wilt!
Met Spostaluce, het metalen lichtpunt met textielkabel, maakt het niet uit waar de elektriciteitsaansluiting zit, want het enige wat je hoeft te doen is de kabels aan te sluiten. Je bent vrij om je Spostaluce aan de muur te plaatsen waar je maar wilt.

De metalen basis is voorzien van zijgaten, zodat je meerdere Spostaluces in serie kunt aansluiten. Kies uit de verschillende afwerkingen degene die het beste bij je past: van monochroom wit of zwart metaal voor een minimalistische en moderne uitstraling, tot glanzende koperen en messing-uitvoeringen voor een Metalour-tintje!

Je kunt Spostaluce met of zonder lichtbron kopen: we hebben voor jou de transparante LED Bol G95 lichtbron met curved filament en dubbele lus gekozen, maar je kunt ook kiezen voor een van de designlampjes uit onze catalogus om de lamp te vinden die het beste bij jouw smaak past.

Meer details

  • Meer info
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Metalen Spostaluce met gladde E27 fitting:

Diameter: 12 cm
Diepte: 8,5 cm
Fitting: E27 - Max 53 W
CE-gecertificeerd

Metalen beker en gladde E27 fitting
Creative-Cables ronde textielkabel: 3 meter 2x0,75 of 3x0,75 op basis van de gekozen uitvoering, HAR-certificaat. Made in Italy
Combinaties kabel/afwerking: RM01/Wit, RN03/Zwart, RN02/Verchroomd, RR11/Koperkleurig, RC04/Messingkleurig, RL03/Zwart parelmoer

Lichtbron [DL700141]: LED, G95, 5W, 280 Lm, 2200K, E27, A, breedte 95 mm, hoogte 135 mm, dimbaar

Download de technische fiche

6 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu