https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables B-ABM21EFEUVTG-1

Alzaluce met Impero-lampenkap, metalen tafellamp met stekker, snoer en schakelaar

Nieuw product

Voorradig

61,00 €

- +

Alzaluce is de kant-en-klare metalen tafellamp, ideaal om slaapkamers, woonkamers en livings te verlichten of om een leeshoek te verfraaien.

Het ontwerp van deze nachtlamp wordt afgewerkt met de Impero-kap, die zich kenmerkt door de klassieke lijnen en een vleugje retro. Perfect voor liefhebbers van een traditionele en elegante stijl.
De lampenkap is 100% Made in Italy, vervaardigd in een werkplaats in Toscane die zich sinds jaar en dag bezig houdt met de ambachtelijke productie van lampenkappen.

Compleet met E27 schroefdraadfitting, strijkijzersnoer, verlengbuis, schakelaar en een 2-polige stekker, is Alzaluce ideaal om te gebruiken met alle lichtbronnen voorzien van E27 aansluiting uit onze catalogus.
Je kunt Alzaluce naar wens configureren! Kies je favoriet uit de metalen afwerkingen en de verschillende voorgestelde hoogtes. Als je naar een op maat gemaakte tafellamp zoekt, zijn er ook nog andere combinaties mogelijk!

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De tafellamp bestaat uit:
Diameter van de basis: 12 cm
Hoogte van de basis: 2,5 cm
Verlengbuis: 5, 10, 15, 20, 25, 30 cm zoals geselecteerd
Stoffen lampenkap: Ø 200 mm H 130 mm
Aansluiting: E27 - Max 77 W
2 m Creative Cables kabel (150 cm van stekker tot schakelaar + 50 cm van schakelaar tot Alzaluce) 2x0,75, HAR gecertificeerd. Made in Italy
Kleur van stekker en schakelaar voor matte witte afwerkingen: wit
Kleur van stekker en schakelaar voor alle overige afwerkingen: zwart
IMQ gecertificeerde 2-polige 2,5A Europese stekker. Made in Italy
CE-gecertificeerd

Made in Italy.

 
Data sheet
MoodModern
Type productTafellamp
MateriaalMétal
CulotE27
AmpouleNon
Abat-jourAvec abat-jour
Type lampMat
Aantal lichtpunten1
Download de technische fiche

Menu