https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables BPDEMDR3

EIVA ELEGANT Hanglamp met 5 m textielkabel, Ellepì lampenkap, plafondkap en fitting in IP65 waterdicht siliconen

personalizza Customise
EIVA

Nieuw product

Beschikbaar

118,20 €

- +

Zoek je een lamp om je diners op het terras extra glans te geven? Ben je op zoek naar een buitenlamp om je veranda te verlichten? Wil je een unieke sfeer in je tuin creëren met een verlichting die bij jouw stijl past? Met de EIVA hanglampen kun je eindelijk de sfeer van je buitenruimtes veranderen met de veiligheid van een Made in Italy product dat volledig waterdicht is.

Deze buiten hanglamp compleet met lampenkap is ontworpen met de fitting en de siliconen plafondkap van de EIVA-lijn: hoogwaardige componenten met IP65-beschermingsgraad, water- en regenbestendig, geheel ontworpen, ontwikkeld en gepatenteerd door Creative-Cables.
Dankzij de strakke lijnen en het minimalistische design van de Ellepì oversized D-Bond lampenkap geef je elke ruimte een moderne uitstraling. Kies voor de afwerking van de lampenkap die het beste bij je past: aluminium is perfect voor wie van een industriële stijl houdt, de zwart-wit versie is ideaal voor de liefhebber van eenkleurige oplossingen en kan zowel aan de glanzende als aan de matte kant worden gebruikt, terwijl je met de tweekleurige koper-messing variant jouw buitenruimte een vintage look kunt geven en de uitstraling ervan telkens kunt veranderen.

De plafondkap van deze lamp kan aan de muur of op het plafond worden geïnstalleerd, zodat je gebruik kunt maken van de bestaande aansluitingen van je installatie, terwijl je dankzij de decentralisator kunt beslissen hoe je het licht wilt laten vallen, precies waar je het nodig hebt.

Deze hanglamp is klaar voor installatie en is verkrijgbaar compleet met lampje: we hebben gekozen voor een G125 LED-lampje met transparant glas en lange gloeidraad, maar als je dit niet mooi vindt, kun je ervoor kiezen om je lamp uit te rusten met één van de ruim 200 LED-lampjes uit ons assortiment.

Alle Creative-Cables lampen zijn ontworpen, ontwikkeld en geassembleerd in Italië en zijn getest en CE-gecertificeerd volgens de strengste regelgeving van onafhankelijke laboratoria: nog een reden om voor de kwaliteit van Creative-Cables te kiezen.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Buiten hanglamp bestaande uit:
500 cm neopreen kabel 2x1,00 voor buiten (IP65) in de gekozen kleur
. 1 IP65 soft-touch siliconen plafondkap in de gekozen afwerking
. 1 EIVA E27 IP65-getapte fitting met ringen
. 1 soft-touch siliconen bekervormige fitting in de gekozen afwerking
1 decentralisator compleet met wand-/plafondmontagekit
. 1 Dibond® Ellepì lampenkap in de gekozen afwerking ø 400 mm H 3 mm

Gloeilamp [BB-E05]: LED, transparant, G125, 4W, 470 Lm, 2700K, E27, E, breedte 125mm, hoogte 178mm

Made in Italy

 
Data sheet
MoodModern, Minimal
SysteemEIVA
VeiligheidsindexIP65
MateriaalDibond
CulotE27
AmpouleOui, Non
DimbaarJa
Abat-jourAvec abat-jour
Type lampMat
SmartGeen
Ouverture du faisceau180°
Température de couleur2700°K
Rendements lumineux470 Lm
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu