Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables DL700140

LED goudkleurige lichtbron - Globe G125 gebogen spiraal kooldraad - 4W E27 dimbaar 1800K

DL700140

Nieuw product

Voorradig

16,70 €

- +

Eindelijk een LED die net zo mooi is als de energievretende klassieke kooldraad versie: de kooldraad LED goudkleurige lichtbron Globe G125 met gebogen spiraal kooldraad. Deze brengt een revolutie teweeg in LED esthetiek.
De gebogen LED kooldraad verspreid een warm en intiem licht, vergelijkbaar met de oude gloeilamp maar dan met een gunstiger energieverbruik en langere levensduur.
Het goud getinte glas draagt bij aan een vintage gevoel. Net zoals de ouderwetse gloeilamp kun je de lichtintensiteit aanpassen aan de omgeving en speciale momenten.

Let op: een standaard gloeilamp dimmer werkt niet altijd goed me een dimbare LED, dit heeft te maken met het wattage en bereik tussen AAN en UIT.
Dimmers kunt u eventueel vinden op deze site of in andere winkels.

Meer details

 
Meer info

Energieverbruik: 4W.
Lichtintensiteit: 250 lumen.
Type fitting: E27.
Hoogte: 125mm.
Hoogte: 175mm.
RA: >80.
Straalbreedte: 360°.
Opstarttijd: 0 seconden.
Kleurtemperatuur: 1800K.

Onze lichtbronnen met rechte kooldraad werken met alle TRIA of IGBT dimmers maar onze lichtbronnen met spiraal kooldraad alleen met phase afsnijding (net zoals de LED's van andere fabrikanten).

Voor de keuze van de juiste dimmer is ook het minimaal en maximaal vermogen belangrijk. Als het minimaal vermogen lager is dan aanbevolen dan kan de lichtbron gaan flikkeren.

Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu