https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables DL700290

Gouden kopspiegel G95 LED-lamp 7W E27 2700K dimbaar

DL700290

Nieuw product

Voorradig

24,00 €

- +

De 7W Globe G95 LED-lamp met een gouden kopspiegel combineert de energiebesparende technologie van LED met het warme plezier van de vintage esthetiek.
De lichtbron is gemaakt van transparant glas, met het onderste uiteinde bedekt met een gouden kleurstof voor een uniek lichteffect.
De lamp heeft een lichtsterkte van 806 lumen, gelijk aan die van een traditionele 60W lamp. Met zijn 2700K kleurtemperatuur gloeit hij met een warm, omhullend licht, met alle voordelen van de energiebesparende LED technologie.

Waarschuwing: Voor het dimmen van LED-lampen raden wij u ten zeerste aan om de nieuwste generatie universele dimmers te gebruiken die beschikbaar zijn op onze website als wand- of inline-optie.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download the assembly instructions
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Lichtbron type: LED
Vorm: bol
Voor fitting: E27
Diameter: 95 mm
Lengte: 140 mm
Voltage: 220-240 V
Wattage: 7 W
Energie-efficiëntieklasse: A++
Kleurtemperatuur: 2700 K
Lumen: 806 Lm
Dimbaar: ja

Onze lampen met rechte gloeidraad kunnen werken met alle DIMMERS (TRIAC of IGBT), terwijl voor gebogen gloeidraadbollen, IGBT dimmen zeer aan te bevelen is.

Voor de keuze van de dimmer: naast het maximale vermogen van de gebruiker moet ook het minimale vermogen in aanmerking worden genomen, want wanneer het geregelde vermogen lager is dan het minimale vermogen, kan de gebruiker "flikkeren" en/of beschadigd raken.

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxDimmable
CulotE27
Diamètre95 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
Classe d'énergieA++
ModèleGlobe, Globe
Ouverture du faisceau180°
Rendements lumineux806 Lm
Couleur verreMétal, Transparent
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu