https://www.creative-cables.be/nl/9_segula SEG55057

Globe LED lichtbron G150 Smoky Floating Collection 6W Dimbaar 1900K

SEG55057

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad.

61,40 €

Warm, intrigerend, ongewoon. De lichtbronnen uit de Floating collectie, trouw aan hun naam, creëren een zwevend licht dat een unieke setting geeft aan elke kamer. De Globe G150 Smoky uit de Floating collectie, met een diameter van 15 cm, kan worden gebruikt om een leeshoekje te verlichten, naast planten en kleine decoratieve snuisterijen te plaatsen, of om warmte te brengen in een saaie gang. Dankzij de ronde gloeidraad die boven de lamp hangt en de rokerige kleur van het glas, bent u er zeker van dat u betoverd zult worden.

Let op: om een LED-lamp te dimmen heeft u een specifieke LED dimmer nodig of de nieuwe generatie universele dimmers. U vindt een selectie van modellen hier, op onze website.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download the assembly instructions
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type lichtbron: LED
Vorm: Globe
Fitting: E27
Breedte: 150 mm
Lengte: 185 mm
Volt: 220/240
Watt: 6W
Energieklasse: G
Lichtkleur: 1900 K
gemeten Lumen: 260 Lm
Dimbaar: Ja

Onze dimbare lichtbronnen met rechte gloeidraad werken met elke dimmer (TRIAC of IGBT), terwijl we voor de lichtbronnen met gebogen gloeidraad echt de IGBT-dimmer aanbevelen.

Om de dimmer uit te kiezen: houd rekening met zowel het maximale als het minimale vermogen van de aandrijving, want als het gereguleerde vermogen onder het minimale toegestane vermogen komt, kan de aandrijving flikkeren of beschadigd raken..

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxDimmable
CulotE27
Diamètre150 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur1900°K
Volt220V, 240V
Watt6W
ModèleGlobe, Globe
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux260 Lm
Couleur verreSmoky, Smoky
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu