Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.be/nl/9_segula SEG55058
Nieuw

Globe LED lichtbron G200 Smoky Floating Collection 6W Dimbaar 1900K

SEG55058

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad.

80,00 €

Onze Floating collectie is ontworpen voor dromers zoals wij, die hun kamers willen inrichten met unieke, niet alledaagse stukken. De naam spreekt voor zich, elk item in deze collectie straalt een warm, doordrongen licht uit. Dit creëert een unieke sfeer (romantisch zelfs, al zeggen we het zelf).

Dankzij zijn diameter van 20 cm komt de G200 Globe volledig tot zijn recht wanneer hij wordt opgehangen, hetzij alleen, hetzij met andere lampen uit de collectie, in dezelfde of andere afmetingen. De rokerige kleur van het glas past zich aan elke stijl aan, de globevorm valt echt in de smaak bij mensen die van klassieke vormen houden, ook al is hij perfect in industriële of minimal chic huizen.

Opgelet: om een LED-lamp te dimmen hebt u een specifieke dimmer nodig of de nieuwe generatie van universele dimmers. U vindt een selectie van modellen hier, op onze website.

Meer details

 
Meer info

Type lichtbron: LED
Vorm: Globe
Fitting: E27
Breedte: 200 mm
Lengte: 230 mm
Volt: 220/240
Watt: 6W
Energieklasse: G
Lichtkleur: 1900 K
gemeten Lumen: 240 Lm
Dimbaar: Ja

Onze dimbare lichtbronnen met rechte gloeidraad werken met elke dimmer (TRIA of IGBT), terwijl we voor de lichtbronnen met gebogen gloeidraad echt de IGBT-dimmer aanbevelen.

Voor het uitzoeken van de dimmer: houd rekening met zowel het maximale als het minimale vermogen van de aandrijving, want als het geregelde vermogen onder het minimale toegestane vermogen komt, kan de aandrijving flikkeren of beschadigd raken..

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxDimmable
FittingE27
Diamètre200 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur1900°K
Volt220V, 240V
Watt6W
ModèleGlobe
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux240 Lm
Couleur verreSmoky
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu