https://www.creative-cables.be/nl/15_bebulbs BB-P05

LED lamp E27 CRI 95 G150 7W 2700K Dimbaar - P05

BB-P05

Nieuw product

Op voorraad

33,50 €

- +

De LED lamp E27 CRI 95 G125 - P04 is een hoogwaardig product dat een uniform, warm en uitnodigend licht geeft, ideaal voor het verlichten van huishoudelijke ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers en keukens, maar ook voor commerciële omgevingen. De lamp heeft een E27 fitting, waardoor hij gemakkelijk in bestaande lampen kan worden ingedraaid.

Features

Een van de onderscheidende kenmerken van de LED lamp E27 CRI 95 G125 is zijn hoge kleurweergave (CRI) van 95qq, wat betekent dat hij kleuren zeer waarheidsgetrouw reproduceert, voor een bijzonder natuurlijk en mooi licht.

Afwerking

De lamp heeft een bolvorm G125 met een porseleinachtige glasafwerking die een gelijkmatig en egaal licht uitstraalt. De ondoorzichtige witte glazen afwerking creëert een zacht en delicaat lichtqqq, waardoor de LED lamp E27 CRI 95 G125 bijzonder elegant is en een vleugje stijl toevoegt aan elke ruimte waarin hij is geïnstalleerd. Deze lamp is ook ideaal voor gebruik in tafellampen, kandelaars, en meervoudige hanglampen.

Energiebesparing

Het verbruik van slechts 7 watt energie maakt deze lamp een geweldige keuze voor degenen die willen besparen op energiekosten. Bovendien heeft de lamp een lange levensduurqqq, die de 15.000 gebruiksuren overschrijdt, waardoor de behoefte aan frequente vervanging vermindert.

Kleur en intensiteit

De LED lamp E27 CRI 95 G125 heeft een kleurtemperatuur van 2700K, wat betekent dat het een warm en uitnodigend lichtproduceert, ideaal voor degenen die een ontspannende en comfortabele sfeer willen. Deze lamp is ook dimbaar, wat betekent dat de lichtintensiteit naar behoefte kan worden aangepast. Deze functie is bijzonder nuttig in ruimtes zoals slaapkamers of eetkamers, waar af en toe een gedempt licht gewenst is.

Vorm

Tot slot heeft de LED G125 lamp een elegante en moderne vorm die perfect past bij elk type inrichting.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type lichtbron: LED
Vorm: Globe
Fitting: E27
Diameter: 148 mm
Lengte: 210 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energieklasse: F
Lichtkleur: 2700 K
Lichtsterkte: 640 Lm
Dimbaar: Ja

Dimbaar met led dimmer IGBT.

Om uw dimmer te kiezen: houd voor uw dimmer rekening met zowel het maximale als het minimale vermogen, want als het geregelde vermogen lager is dan het minimale vermogen, kan de lamp flikkeren en/of beschadigd raken.

 
Data sheet
Type lampLED
Volt220V, 240V, 220V, 240V
Watt7W, 7W
Réglage du flux lumineuxDimmable
CulotE27
Diamètre150 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur2700°K
Classe d'énergieF
ModèleGlobe, Globe
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux640 Lm
Couleur verrePorcelaine, Porcelaine
BrandBebulbs, Bebulbs
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu