https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables B-PDLNTR-6

Hanglamp Made in Italy, compleet met strijkijzerkabel en houten afwerkingen

personalizza Customise

Nieuw product

Voorradig

37,00 €

- +

Houd je van hanglampen in een neutrale toon? Geef je de voorkeur aan natuurlijke materialen in je omgeving? Dan is deze hanglamp met houten afwerking helemaal perfect voor jou!
Deze enkele hanglamp wordt geleverd met een bijpassende elektriciteitskabel en bestaat uit een mini-aansluitkap en fitting met verborgen kabelklem.

Houten componenten Made in Italy maken de perfecte eettafelverlichting of voor de studeerkamer en slaapkamer, de ideale afronding voor ambientes met een Scandinavische of shabby stijl.
De afwerking met natuurlijk hout is ideaal om lichte ruimtes te versterken, terwijl de uitvoering met wengé-effect perfect is voor wie een meer verfijnd en esthetisch effect verkiest.

De hanglamp is klaar om door vakkundige handen geïnstalleerd te worden en kan compleet met een lichtbron aangeschaft worden: wij hebben voor jou de CiaoBella XL lichtbron met porselein-effect en de Bumped G180 Gold gekozen, afhankelijk van de gewenste afwerking, maar je kunt ook een kijkje nemen in ons assortiment design LED lichtbronnen om te vinden wat het beste bij je past.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Hanglamp bestaande uit:
120 mm kabel 2x0,75 in de gekozen kleur
Combinaties kabel/afwerking: RN04/wengé, RN06/natuur
1 houten mini-aansluitkap met de gekozen afwerking
Diameter: 88mm Hoogte: 30mm 1 gladde thermoplastische E27 fitting, certificering ENEC-IMQ met houten beker:
Diameter: 50 mm
Hoogte: 95 mm
Bovenste gat: 7mm

Max 57 W.

Made in Italy

Lichtbron voor wengé-afwerking [DL700350]: LED, CiaoBella, 10W, 1000 Lm, 2700K, E27, klasse A+, 220 mm breedte, 227 mm hoogte, dimbaar
Lichtbron voor afwerking natuur [DL700235]: LED, G180, 5W, 250 Lm, 2000K, E27, klasse B, 180 mm breedte, 215 mm hoogte, dimbaar.

 
Data sheet
MoodNatural, Cottage
Type productHanglamp
MateriaalBois
CulotE27
AmpouleOui, Non
DimbaarJa
Abat-jourSans abat-jour
Type lampMat
SmartGeen
Ouverture du faisceau360°
Température de couleur2700°K
Rendements lumineux1000 Lm
Aantal lichtpunten1
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu