https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables BKRORE4F

XXL rechthoekige 4-gats Rose-One plafondkap-kit, afmetingen 675 x 225 mm

Nieuw product

6 Artikelen
Voorradig

60,40 €

- +

Rose-One is de lijn van versierde plafondkappen met Creative-Cables verborgen kabelklem, waarmee je dankzij de vele beschikbare decoraties een reeks verrassende ophangingen kunt creëren die 100% bij je stijl passen.

De rechthoekige 4-gats uitvoering is perfect om een reeks ophangingen boven een tafel of een barbalie te maken. Ideaal met zichtbare lichtbronnen of met een lampenkap bij elk lichtpunt. < br/> Rose-One is voorzien van zijgaten om meerdere plafondkappen in serie te verbinden of om de lichtpunten op het plafond te verplaatsen.

De versierde cover van de plafondkap is gemaakt van Dibond®, een sandwichplaat die een uitstekende esthetiek, maar ook lichtheid en weerstand garandeert.

Configureer je XXL rechthoekige Rose-One 4-gats plafondkap om een reeks hanglampen op maat te creëren:< br/> - gebruik het menu om de kleur van de basis (wit of zwart) en de versiering van de plafondkap te kiezen: wit, zwart of één van de geborstelde metalen. < br/> - combineer de Creative-Cables strijkijzersnoeren volgens de stijl die je wilt her-scheppen< br/> - vul je verlichtingsinstallatie aan met de componenten, toebehoren en lichtbronnen uit ons assortiment.

Rose-One is een gepatenteerd product van Creative-Cables.

Meer details

 
Meer info

Plafondkap
Breedte: 520 mm
Lengte: 120 mm
Hoogte: 35 mm
Materiaal: metaal
Bevestigingsbeugels
6 dopjes en 6 rubberen kabelwartels zijn inbegrepen voor de zijgaten.

Cover voor rechthoekige Rose-One
Materiaal: dibond
Breedte: 675 mm
Lengte: 225 mm
Diameter van de gaten: 10 mm
Breedte: 3 mm
Transparante plastic kabelklemmen inbegrepen (1 per gat).

LET OP: de afstand tussen de gaten van de plafondkap laat niet toe om lampenkappen met een diameter van meer dan 14 cm te installeren als ze op hetzelfde niveau hangen, of 28 cm als ze op verschillende hoogtes hangen.

 
Data sheet
MatériauMétal, Dibond
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu