Chat with us, powered by LiveChat

Main office in Belgium

Massimo: Manager Creative Cables Belgium.

Hij is overvol met energie en nieuwsgierigheid en zijn hersenen zijn in staat om ideeën te produceren met de snelheid van het licht.... nou ja, bijna! Kom en daag hem uit om uw verlichtingsdromen waar te maken.

Massimo Creative-Cables

Creative-Cables international

Luca: CEO en oprichter.

Groter dan een hanglamp, meer geagiteerd dan een koolstofdraad, heeft hij steeds een stripboek met een gloeilamp (LED) op zijn hoofd. Op kantoor is iedereen bang om het nieuwe idee te weten dat hij op elk moment zal hebben. Iemand probeerde het vast te binden aan een stoel met een kabel (textiel) maar het werkte niet.

Luca Creative-Cables

Achille: Purchasing Consultant.

Ervaring en bekwaamheid. Zijn uitleg van de producten is een documentaire TV-presentator waardig. Met de keizerlijke mars van Star Wars die hij als ringtone gebruikt, kan hij vergelijken worden met grootmeester Yoda, ook al is hij drie keer zo groot.

Achille Creative-Cables

Claes: Operations Director.

Scandinavische uitstraling, mediterrane warmte. Claes is geboren in Zweden, maar nu is hij een Italiaan. Hij zou er niet alleen in slagen om ijs te verkopen aan een Eskimo, maar hij zou hem er ook van overtuigen om positieve commentaren achter te laten en beelden te delen op alle sociale netwerken.

Claes Creative-Cables

Gloria: B2B Partners en Customer Service.

Haar grote passie voor klimmen heeft haar er soms toe gebracht om elektrische kabels te verwarren met klimtouwen, maar Gloria heeft zich altijd weten te redden, zowel in de bergen als in het beheer van de meest ingewikkelde opdrachten!

Gloria B. Creative-Cables

Cristina: B2B Partners en Customer Service.

Cristina is een fan van muziek en muziekinstrumenten: doet onze kabels met metalen omhulsels volgens haar daarom denken aan een bas-snaar? Met haar enthousiasme staat ze ten dienste van B2B-klanten in Frankrijk.

Cristina Creative-Cables

Luke: B2B Partners en Customer Service.

Een echte burger van de wereld, die als een enorme kabel (voor buiten natuurlijk) Australië verliet om al zijn energie naar Creative-Cables te brengen, waar hij verantwoordelijk is voor het oplossen van alle problemen en het brengen van geluk aan alle Britse klanten.

Laura Creative-Cables

Visnja: B2B Partners en Customer Service.

Als wereldburger met haar Sloveense paspoort en Italiaans hart houdt ze van wandelen in het bos in de hoop een paar kleine, ontheiligde romantische kerkjes te vinden. Of het nu gaat om lyriek, ballet, komedies of tragedies in drie bedrijven: om haar gelukkig te maken, moet ze naar het theater worden gebracht.

Visnja Creative-Cables

Alessia: B2B Partners en Customer Service.

Als ze niet werkt en binge-watch serie op Netflix, leest ze familie saga boeken of wandelt ze door het bos om zich te voelen zoals in Schotland, haar land. IJs is de basis van zijn voedselpiramide.

Alessia Creative-Cables

Valeria: Sociaal en communicatie.

Haar droom is om een postzuil voor eenzame harten te leiden en tegelijkertijd tot wereldkampioen van de blunders te worden gekroond. Ondertussen werkt ze aan projectmanagement en communicatie.

Valeria Creative-Cables

Alessandro: IT-manager.

Hij begon min of meer Japans te studeren op de middelbare school, maar hij kan alleen maar zeggen: domo arigatou. Fotograaf en reiziger, gepassioneerd door technologie, zolang het maar niet gaat om ovens en wasmachines. Hij zal altijd het goede humeur verspreiden met gin en tonic.

Alessandro Creative-Cables

Ambra: Web Developer.

Er zijn geen technologische problemen die ze niet weet op te lossen. Haar creatieve persoonlijkheid komt tot uiting in haar kleurrijke en dynamische uitstraling. Ze wordt beschouwd als de "bewaker" van het kantoor omdat ze zorgvuldig ieders acties controleert.

Ambra Creative-Cables

Damiana: Web Developer.

Bergen met lampen, kilometers kabels, zuilen met lampenkappen: alles gaat door Damiana's handen, voordat het online is en te koop op alle Creative-Cables sites over de hele wereld!

Damiana Creative-Cables

Marco: Web Developer.

Hij is het hoofd van het laden. Erg gevreesd om zijn csv-bestanden te vertalen. Hij is de stilste op kantoor en tegelijkertijd is hij degene met de grootste collectie emoticons op Skype. Zijn brandstof is bresaola.

Marco Creative-Cables

Laura: B2B Partners en Customer Service.

De koffie van 10:00 uur en de post vol met briefjes zijn nooit ver van haar vandaan. Discreet en heel belangrijk, werkt ze achter de schermen en zorgt ervoor dat Creative-Cables producten en nieuwkomers (niet alleen op het web) op de beste manier reizen.

Laura Creative-Cables

Alberto: Aankoop Manager.

Hij weet zich te redden tussen lampenkappen en keramiek, tussen nationale en internationale zendingen, terwijl hij op de hoogte blijft van Netflix' nieuwe releases. Zijn elegantie maakt hem perfect om de nieuwe Derek Zoolander te worden.

Alberto Creative-Cables

Luca: Aankoop manager Cable /Import.

Oorspronkelijk afkomstig van Cellino San Marco (ja, dezelfde stad als de zanger Albano!), past hij wetenschappelijk de principes van de machinebouw die hij bij de Polytechnische faculteit bestudeert, toe op onze pakketten. Het is dankzij voetbal en gymnastiek dat hij ze met één hand optilt en met een glimlach aan de drager bezorgt.

Luca T. Creative-Cables

Marida: Accounting manager.

Als voormalig wedstrijdzwemmer heeft ze later een zwarte band bekomen in de dubbele boekhouding. Sommige Londense bookmakers komen regelmatig bijeen om haar volgende haarkleur te bespreken: paars is zijn favoriet.

Marida Creative-Cables

Luciana: Accounting.

Ze controleert en registreert alles. Ze slaagde erin om een kantoor vol slordige creatieve mensen op te ruimen. Ze archiveert alle documenten met de snelheid van het licht.

Luciana Creative-Cables

Aldo: Warehouse Manager.

Rustig en vredig, beweegt hij zich door het magazijn met behoud van dezelfde snelheid. Terwijl hij vaak geabsorbeerd lijkt te zijn in zijn gedachten, luistert en registreert hij alle informatie. Met jarenlange ervaring in het vrijwilligerswerk, heeft hij de nodige geduld om alle (of bijna alle) verzoeken van zijn collega's te voldoen.

Aldo Creative-Cables

Gianni: Magazijnmedewerker.

Net zo knap als Diabolick, net zo vastberaden als Kojack. Zonder krekels op hun hoofd (ze zouden niet weten waar ze zich kunnen verstoppen). Tussen het ene snoepje en het andere zorgt hij voor B2B-orders, tussen de aantekeningen van Queen's notes.

Gianni Creative-Cables

Marco: Magazijnmedewerker.

Als hij de verchroomde rozetten ziet, denkt hij dat hij achter zijn console zit en probeert hij ze te laten spelen door met zijn vingers te krabben. Hij telt de kabelbinders op de notities van People From Ibiza. Gemaakt in Wonderland.

Marco Creative-Cables

Antonio: Magazijnmedewerker.

Antonio houdt van de zee, honden, voetbal, zwemmen. We houden van zijn energie en zijn Palermo accent, maar we kijken er vooral naar uit om zijn verjaardag te vieren als hij tientallen sublieme pizza's die hij zelf bereidt zal meebrengen.

Antonio Creative-Cables

Simone: Magazijnmedewerker.

Altijd hoffelijk en lachend, is hij de jongste van onze teams. Hij bereidt bestellingen die overal ter wereld worden verzonden met dezelfde snelheid als hij met zijn racefiets rijdt!

Simone Creative-Cables

Marco: Magazijnmedewerker.

"Een jongeman dwaalt bedachtzaam en geruisloos door de gangen van het magazijn, en duwt een kar vol pakjes." Zo beschreven, zou Marco het perfecte karakter kunnen zijn van een van de zwarte romans waarvan hij gepassioneerd is.

Marco C. Creative-Cables

Alessandra: Verantwoordelijk voor de montage.

Zacht en zonnig, haar dunne en delicate handen zijn in werkelijkheid een oorlogsmachine voor de assemblage van onze producten. Ze bereidt zich voor om in het Guinness Book of Records te staan voor het grootste aantal Snakes dat in één dag in elkaar werden gezet.

Alessandra Creative-Cables

Marco: Magazijnmedewerker.

Marco beëindigt zijn zware werkdagen, gaat naar huis, bereidt zich voor om 's avonds uit te gaan: het is een missie, een morele plicht waar hij zich nooit aan onttrekt, ook al is hij ziek. Hij is ervan overtuigd dat een Jack Daniel alle ziekten geneest.

Marco Creative-Cables

Luciana: Verantwoordelijk voor de montage.

Geen enkele montage kan haar deskundige handen weerstaan! Of het nu gaat om een customized kabel of een Spider met zeven pendels, kunt u er zeker van zijn dat ze de kabel met enthousiasme zal configureren.

Luciana Creative-Cables

Katia: Verantwoordelijk voor de montage.

Katia houdt ervan om buiten te blijven met haar hond, zozeer zelfs dat ze erover nadenkt om een speciale riem voor hem in te pakken, gemaakt met een textiel kabel, natuurlijk!

Katia Creative-Cables

Vanessa: Verantwoordelijk voor de montage.

We denken eraan om deze vingers voor 1 miljoen dollar te verzekeren, zoals de stem van Celine Dion: het is haar delicate taak om de afgewerkte producten te assembleren. Deze handen rusten niet uit, zelfs niet op het einde van de week, wanneer ze met de snijtechniek decoratieve objecten maakt.

Vanessa Creative-Cables

Menu