Chat with us, powered by LiveChat

Verzenden

Levering

Belgique Post


Voorbereiding van uw bestellingen

Verwerking bestelling: 24/48 uur. Levering binnen 3 werkdagen na vertrek van de verzending. 

Bpost

Verzendkosten

De levering in België gebeurt binnen de 3 werkdagen na afhaling door GLS. Wij sturen u per e-mail een GLS volgsysteem waarmee u de levering van uw pakket kunt volgen. Voor een levering bij u thuis in België bedragen de kosten € 4,95 inclusief BTW voor elke bestelling onder de € 75.
Levering is gratis voor bestellingen boven de 75€ op onze website.
Betaalmethoden

pagamento.jpg

Paypal

Paypal

PayPal, een leider in internetbetalingen, stelt particulieren en bedrijven in staat om online betalingen te ontvangen en te verzenden. PayPal beheert meer dan 100 miljoen bestellingen in 190 verschillende landen. PayPal helpt klanten de status van hun creditcard te beschermen door middel van systemen ter voorkoming van belastingfraude. Wanneer u gebruik maakt van PayPal-betaling, zijn uw financiële gegevens privé.

Kredietkaart

Het is niet nodig om een PayPal-rekening te hebben: op de PayPal-pagina kunt u ook een creditcard gebruiken voor de betaling.


Overschrijving

Door voor deze optie te kiezen, kunt u betalen via overschrijving. De gegevens worden u verstrekt tijdens de validatie van de bestelling. De verzendtijden kunnen langer zijn bij gebruik van deze betaalwijze: de voorbereiding en verzending van de gekochte artikelen vindt pas plaats na ontvangst van de betaling. In ieder geval wordt u op de hoogte gesteld van de correcte ontvangst van de betaling en het begin van het verzendproces.


Menu