We zijn verhuisd! Kom en ontdek onze nieuwe winkel in Ukkel Stallestraat 288 A!!

Verkoopinformatie

Verzenden

Belgique Post


Voorbereiding van uw bestellingen

De pakketten worden binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling klaargemaakt. De voorbereidingstijd varieert afhankelijk van de complexiteit van de bestelling (te monteren producten / aantal producten is zeer hoog). Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie).

Bpost

Bpost

Verzendkosten

De levering in België gebeurt binnen de 2 werkdagen na afhaling door Bpost. Wij sturen u per e-mail een Bpost volgsysteem waarmee u de levering van uw pakket kunt volgen. Voor een levering bij u thuis in België bedragen de kosten € 5,90 inclusief BTW voor elke bestelling onder de € 50.
Levering is gratis voor bestellingen boven de 50€ op onze website.

VRIJDAG in petto:

Bel ons om te controleren of uw bestelling klaar is en kom uw pakketje ophalen op ons kantoor: Brugmannlaan, 204 - 1050 Brussel.

Als uw aanvraag dringend is, neem dan eerst contact met ons op om na te gaan of uw bestelling in België op voorraad is, sommige producten kunnen inderdaad specifiek in Italië besteld worden en hebben een levertijd in België van ongeveer 2 tot 4 weken.

Betaalmethoden

pagamento.jpg


Paypal

Paypal

PayPal, een leider in internetbetalingen, stelt particulieren en bedrijven in staat om online betalingen te ontvangen en te verzenden. PayPal beheert meer dan 100 miljoen bestellingen in 190 verschillende landen. PayPal helpt klanten de status van hun creditcard te beschermen door middel van systemen ter voorkoming van belastingfraude. Wanneer u gebruik maakt van PayPal-betaling, zijn uw financiële gegevens privé.

Kredietkaart

Het is niet nodig om een PayPal-rekening te hebben: op de PayPal-pagina kunt u ook een creditcard gebruiken voor de betaling.


Overschrijving

Door voor deze optie te kiezen, kunt u betalen via overschrijving. De gegevens worden u verstrekt tijdens de validatie van de bestelling. De verzendtijden kunnen langer zijn bij gebruik van deze betaalwijze: de voorbereiding en verzending van de gekochte artikelen vindt pas plaats na ontvangst van de betaling. In ieder geval wordt u op de hoogte gesteld van de correcte ontvangst van de betaling en het begin van het verzendproces.


Menu