Sarè - Fixation murale en métal pour câble textile - Cuivre

FCM01RA

Nieuw product

4,90 €

7 Artikelen
Voorradig

- +

Creative-Cables is geboren in Turijn, Piemonte, in Piemontees betekent "Sarè" het vastdraaien, sluiten en zelfs schroeven. Wat is een betere naam voor de nieuw geboren lijn van snoerbevestigingen?
De Saré metalen snoerbevestigingen zijn de ideale accessoire voor de bevestiging van uw strijkijzersnoeren aan wanden of plafonds voor de door u gekozen verlichtingsoplossing.
Dankzij dit kleine accessoire met een gepolijste koper afwerking kunt u lineaire of creatieve ontwerpen maken met onze kabels en licht brengen waar het nog ontbreekt.

Solide aluminium compleet met kenmerken van een gegaufreerde kartelgreep op de kap, terwijl het nog steeds subtiel is, de Saré snoerbevestiging is beschikbaar in alle gepolijste metalen afwerkingen binnen het Creative-Cables componenten programma. Combineer het met plafondkappen, fittingen/fittinghouders en kabelklemmen en verlengstangen om lichtbronnen en verlichtingsoplossingen op maat te maken voor elke behoefte en stijl.

Dankzij de verstelbare schroefsluiting is deze snoerbevestiging geschikt voor de diameters van een 2- of 3-aderige kabel, zowel in ronde als in gevlochten vorm. Sarè in koperen afwerking heeft de elegantie van een knoop. Kies uit onze pastelkleurige strijkijzersnoere om een vintage look te creëren.

Meer details

 
Meer info

Décentralisateur de plafond ou de mur en aluminium de finition cuivre brossé
Dimensions: ø 20mm - H 15mm.
Fourni avec vis et chevilles pour la fixation au mur ou plafond.
Compatible avec les câbles ronds et torsadés à 2 ou 3 conducteurs d'un diamètre compris entre 5 mm et 8 mm.

Download PDF

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu