Sarè - Universele metalen design wand- of plafond snoerbevestiging voor strijkijzersnoer - geborsteld brons

FCM01OTS

Nieuw product

4,90 €

13 Artikelen
Voorradig

- +

Creative-Cables is geboren in Turijn, Piemonte, in Piemontees betekent "Sarè" het vastdraaien, sluiten en zelfs schroeven. Wat is een betere naam voor de nieuw geboren lijn van snoerbevestigingen?
De Saré metalen snoerbevestigingen zijn de ideale accessoire voor de bevestiging van uw strijkijzersnoeren aan wanden of plafonds voor de door u gekozen verlichtingsoplossing.
Dankzij dit kleine accessoire met een gepolijste geborsteld brons afwerking kunt u lineaire of creatieve ontwerpen maken met onze kabels en licht brengen waar het nog ontbreekt.

Solide aluminium compleet met kenmerken van een gegaufreerde kartelgreep op de kap, terwijl het nog steeds subtiel is, de Saré snoerbevestiging is beschikbaar in alle metalen afwerkingen binnen het Creative-Cables componenten programma. Combineer het met plafondkappen, fittingen/fittinghouders en kabelklemmen en verlengstangen om lichtbronnen en verlichtingsoplossingen op maat te maken voor elke behoefte en stijl.

Dankzij de verstelbare schroefsluiting is deze snoerbevestiging geschikt voor de diameters van een 2- of 3-aderige kabel, zowel in ronde als in gevlochten vorm. Sarè in geborsteld brons afwerking heeft de elegantie van een knoop. Gebruik het om originele contrasten op uw muren te creëren door te kiezen voor een van onze strijkijzersnoeren bedekt met een pixel patroon.

LET OP! Sarè kan niet gebruikt worden met lange overbruggingskabels van 3 x 1,50 mm. Deze oplossing is te gebruiken met EIVA outdoor kabels maar dat vergt wel wat inspanning om het goed te doen.

Meer details

 
Meer info

Plafond- of wand snoerbevestiging in geborsteld brons
Afmetingen: ø 20mm - H 15mm.
Compleet met schroef en plug voor wandmontage.
Compatibel met ronde en gevlochten 2 of 3-aderige kabels met een diameter tussen 5 mm en 8 mm.

Download PDF

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu