https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables RONDMAG

AttaccaSI! Metallic washer SI! 5V Systeem

RONDMAG

Nieuw product

Op voorraad

1,30 €

- +

AttaccaSI! is een accessoire van Creative-Cables waarmee u de SI! lamphouder op elk niet-metalen oppervlak kunt bevestigen. Alles wat je nodig hebt is een schroef en een plug om het op elk oppervlak te monteren.

Stenen muur of gipsplaat, hardhouten hoofdeinde of spaanplaat bibliotheek, ongeacht het oppervlak gewoon de sluitring bevestigen en je bent klaar.

Deze sluitring heeft een uitgeboord gaatje om te voorkomen dat de schroef eruit steekt: de haak voor de SI! lamp is perfect stabiel en veilig.

Meer details

  • Meer info
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische kenmerken:
Diameter: 27 mm
Hoogte: 3 mm
Materiaal: magnetisch metaal

Let op: Schroef en plug voor montage niet inbegrepen

Download de technische fiche

1 ander product in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu