Chat with us, powered by LiveChat

Voordelen van een B2B-cliënt

Ben je architect of interieurontwerper? Heb je een winkel of online winkel gewijd aan de wereld van interieurdesign? Wilt u uw pand renoveren of uw kantoren nieuw leven inblazen? Voor professionele behoeften bieden wij toegewijde diensten aan met specifieke kortingen!

Perchè scegliere creative-cables

Keuze

Wij bieden honderden IMQ-HAR of UL gecertificeerde kabels gemaakt in Italië, aangevuld met een verscheidenheid aan verlichtingsaccessoires en hoogwaardige gloeilampen die duizenden combinaties kunnen genereren. Ons assortiment wordt regelmatig herzien om de huidige verlichtingstrends in te stellen of te matchen.

Assemblaggio dei componenti di illuminazione

Assemblage

Wij kunnen bijna al onze producten samenvoegen en assembleren om de door u gewenste kant-en-klare lampen te creëren die alleen nog maar gepositioneerd en ingeschakeld hoeven te worden. Vermeld gewoon de componenten die u nodig heeft en neem contact met ons op om de beste beschikbare offertes te ontvangen. We bieden ook volumekortingen voor grotere hoeveelheden. Hoe meer u koopt, hoe meer u bespaart.

Personalizzazione delle lampade

Maatwerk

Alles is mogelijk bij Creative Cables. We horen graag uw ideeën en stimuleren uw creativiteit: als wat u wilt haalbaar is, kunnen we het realiseren. Wij zijn de producent, dus vraag ons of we wat u nodig heeft kunnen maken.

Servizio al cliente

Service

Onze B2B-website is 24/7 actief. Daarnaast krijgt elke B2B-klant specifieke ondersteuning van een gekwalificeerde accountmanager die u voor, tijdens en na de verkoop kan bijstaan doorheen de hele proces.

logistique

Logistiek

B2B-bestellingen kunnen binnen 5 werkdagen worden voorbereid en 80% van onze bestellingen worden binnen 48 uur verzonden. We hebben onze efficiëntie onder de knie, zodat u wat u nodig hebt kunt ontvangen wanneer u het nodig hebt. Voor speciale producten of assemblages kunnen we een ruw geschatte doorlooptijd geven om ervoor te zorgen dat u alle noodzakelijke informatie hebt om uw plannen dienovereenkomstig te maken.

Materiali per il punto vendita

Materiaal van het verkooppunt

Corners Display Panels zijn de oplossing om een breed scala aan producten in uw winkel of showroom te tonen en om de verkopen te maximaliseren door de vele mogelijke lichtinstallaties die met Creatives-Cables componenten kunnen worden gemaakt op de juiste manier te vertonen.

WILT U B2B-KLANT WORDEN? SCHRIJF NAAR


Menu