Chat with us, powered by LiveChat

Met het lichtsysteem Magnetico kun je de verlichting van je binnenruimtes flexibel maken.

VERPLAATSBAAR

Het Het systeem Magnetico® is gebaseerd op een E27-fitting die op elk metalen oppervlak kan worden aangebracht, zodat je het licht kunt verplaatsen, waar en wanneer je maar wilt.

FLEXIBEL

Laat je licht schijnen waar je wilt, door alleen maar de fitting te verplaatsen. Magnetico® speelt in op je veranderende wensen, zelfs die waar je nog nooit bij stil hebt gestaan.

KLEURRIJK

Magnetico®-producten zijn verkrijgbaar in een zeer breed scala aan kleuren: van de sterkste kleuren tot de neutraalste tinten om bij ieders stijl te passen!

MAGNETICO-PLUG

Magnetico®-Plug hecht op elk vlak ijzerhoudend oppervlak: het maakt niet uit of het verticaal of horizontaal is! Verplaats hem en richt hem hoe je wilt: hij verandert binnen enkele ogenblikken in een tafel- of wandlamp! Magnetico®-Plug is ideaal om licht te geven aan studiehoeken of als bedlamp, omdat hij zich gemakkelijk aanpast aan elke ruimte.

TRANSFORMEER MAGNETICO®-PLUG IN EEN TAFELLAMP

Dankzij Magnetico®-Base kun je Magnetico®-Plug op elk vlak niet-ijzerhoudend oppervlak bevestigen: hij is zeer dun en in een bij de lamp passende of contrasterende kleur, en transformeert deze in een ideaal decoratief element voor boekenkasten, salontafels en bureaus.

LAAT JE INSPIREREN

Magnetico®-Plug

Magnetico®-Base

Magnetico®-Plug


Menu