Verlicht je buitenruimtes voor een speciale avond met de kleurrijke lichtkettingen van Creative Cables.

Waarom kiezen voor LUMET

VERPLAATSBARE VERLICHTING

Met het Lumet-systeem kun je buitenverlichting creëren die je gemakkelijk kunt installeren en verwijderen. Een ideale oplossing voor een buitenavondje met vrienden, thuis of op vakantie!

VOCHTBESTENDIG

De beschermingsgraad IP44 staat er garant voor dat je de lichtkettingen van het Lumet Systeem ook op de natste avonden in je buitenruimtes kunt installeren en ze voor

OP MAAT

Stel Lumet moeiteloos samen met de kabel en de fitting naar wens. Als je wensen veranderen, kun je Lumet heel gemakkelijk opnieuw samenstellen!

Complete kits

PASKLARE OPLOSSINGEN

De kant-en-klare lichtkettingen van Lumet vormen een ideale oplossing om verlichting van buitenomgevingen zoals tuinen, terrassen en partytenten gemakkelijk te installeren en te verwijderen.

Deze complete oplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren en bevatten, naast de kabels, alle benodigde toebehoren: fitting, stekker en haak, verkrijgbaar in wit of zwart.

DOE-HET-ZELF-OPLOSSINGEN

CREËER JE EIGEN OP MAAT GEMAAKTE LICHTKETTING VAN LUMET

1 - KIES DE KABEL

Kies uit de meer dan 20 tinten met stof beklede platte kabels de kabel die het beste bij jouw stijl past en bestel het aantal meters dat je nodig hebt om je buitenruimte te verlichten.

2 - STEL DE LICHTPUNTEN SAMEN

Kies het aantal benodigde fittingen en stel ze naar wens samen. Prefereer je zichtbare lichtbronnen of wil je graag een lampenkap gebruiken? De montage is een fluitje van een cent omdat er geen aansluiting nodig is!

3 - TOEBEHOREN TOEVOEGEN

Stel je Lumet-systeem samen door de juiste toebehoren toe te voegen: een Schuko-stekker voor rechtstreekse aansluiting op het elektriciteitsnet en een haak om het systeem te kunnen plaatsen waar je maar wilt. Als je de lichtketting wilt verlengen of er twee wilt samenvoegen, kan dit met de speciale aansluitdoos.

4 - MAAK JOUW LUMET-SYSTEEM COMPLEET

Zodra je je lichtketting hebt gecreëerd, hoef je deze alleen nog af te maken! Kies uit ons assortiment de E27-lichtbronnen die het beste bij jouw stijl passen en voeg waar nodig één of meer van de 100 lampenkappen uit onze catalogus toe.

LAAT JE INSPIREREN

LUMET prikkabel systeem

Kabelklem prikkabel

Kabels voor LUMET-systeem

E27 zwart plastic

ür Lumet Lichterketten

LUMET prikkabel systeem

Lumet

Wilt u uw zichtbare installatie met Lumet ontwerpen, maar weet u niet waar u moet beginnen?

Geen probleem dankzij 'Enlighten Me', de gratis service van Creative-Cables. Samen ontwerpen we de oplossing die het best aan uw behoeften voldoet en het best bij uw stijl past, direct online of in een van onze winkels.


Menu