Chat with us, powered by LiveChat

S14d lineaire LED lichtbronsystemen

S14 lineaire LED lichtbronnen zijn perfect om aan de wand te hangen, om wandcombinaties te creëren maar ook als badkamer- en buitenverlichting.
Dankzij de exclusieve oplossingen van Creative-Cables is het ook mogelijk ze als hanglampen te gebruiken, waardoor er nog meer gebruiksmogelijkheden ontstaan en er unieke en creatieve samenstellingen gecreëerd worden.
De beschikbare fittingen zijn esse14 en Syntax®.

BADKAMERVERLICHTING

MEERVOUDIGE SAMENSTELLINGEN

BUITENOMGEVINGEN

Esse 14 wand- en plafondfitting

Courbes, petites et orientées vers le design, vous pouvez donner forme à vos créations sans craindre d'occuper trop d'espace. Elle ne nécessite pas de rosace et peut être installée directement au mur.
Une création exclusive Creative-Cables, conçue pour résister à l'humidité grâce à sa certification IP44 lorsqu'elle est associée à des ampoules LED linéaires de 30 ou 50 cm.

Syntax® fitting

De lineaire lichtbronnen met S14d aansluiting zijn, dankzij het Syntax systeem, niet beperkt tot eenvoudige wand- of plafondinstallatie, maar kunnen ook prachtig opgehangen worden, eventueel met een verstelbaar scharnier, en kunnen in veelvoudige samenstellingen gecombineerd worden met nooit eerder geziene decoratieve effecten.

Complete lampen

Dankzij de complete lampen, al gemonteerd en klaar om te installeren, kun je je creativiteit de vrije loop laten: hang je lampen boven je keuken op, verlicht foto's en spiegels, geef ritme aan een gang, maak complexe hangende samenstellingen en nog veel meer.

Lineaire wandlamp
Een klassieke set-up voor S14D lineaire LED lichtbronnen. Perfect voor gangen en grote ruimten.
.

Hanglamp
Niet alleen wandbevestigingen. Dankzij onze fittingen kun je lineaire lichtbronnen ophangen en zo een innovatieve oplossing vinden.


Wandlamp met L-vormige arm
Een functionele lamp met een bijzonder ontwerp. Ideaal om details zoals foto's en spiegels te verlichten, om een bijzonder hoekje te benadrukken of om de sfeer in woonkamers en gangen te verbeteren.

Fermaluce S14 Systeemverlichting
Het design van deze Fermaluce is een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit, waardoor je kunt experimenteren met verschillende oplossingen.

LED lichtbronnen

Onze fittingen zouden niet zo aantrekkelijk en herkenbaar zijn zonder de reeks lineaire lichtbronnen van Creative Cables. Dankzij de energiebesparende en duurzame LED technologie staan ze weer in de schijnwerpers en geven ze een minimalistisch maar stijlvol accent aan je omgeving. Ze worden gekenmerkt door een zacht licht en een cilindrische vorm; ze zijn verkrijgbaar in vier afwerkingen (transparant, goudkleurig, opaline en smokey grey) en in drie maten van 30 cm tot een meter lang. En ze kunnen ook dimbaar zijn.

Hoe installeer je esse14?

Configureer je esse14 oplossing

Enkele voorbeelden om uit te putten


Menu