Met het systeem Filè van Creative Cables kun je prachtige wand- of plafondverlichting creëren! Platte kabels bekleed met prachtige kleuren en hoogwaardige houten “Made in Italy” componenten. Met Filè creëer je een 100% Creative verlichtingsoplossing op maat!

Waarom kiezen voor Filè

EENVOUDIG

Creëer in slecht enkele stappen een indrukwekkende verlichtingsinstallatie: met Filè vergeet je hoe moeilijk het kan zijn om een fitting aan te sluiten!

PERSONALISEERBAAR

Realiseer je ontwerp op wanden en plafonds met behulp van elektrische kabels in meer dan 20 kleuren en houten "Made in Italy" onderdelen. Creëer indrukwekkende verlichting die is afgestemd op uw jouw wensen op het gebied van licht en design.

VOCHTBESTENDIG

Door de beschermingsgraad IP44 van de platte kabel kun je met Filè ook badkamers en keukens op een creatieve manier verlichten!

Complete kits

PASKLARE OPLOSSINGEN

Wil je op een originele manier een wand met verlichting decoreren, of meerdere lichtpunten in een gang aanbrengen? Onze complete Filè systeemkits zijn de oplossing voor jou! Ze bevatten alle componenten die nodig zijn om het gewenste ontwerp in jouw ruimtes aan te brengen. Je hoeft alleen maar de kleur van de kabel te kiezen die het beste bij jouw interieur past, de juiste design lichtbronnen uit ons E27-assortiment erbij te zoeken en de installatie toe te vertrouwen aan deskundigen!

DOE-HET-ZELF-OPLOSSINGEN

CREËER JE VERLICHTINGSINSTALLATIE OP WANDEN EN PLAFONDS

1 - START MET HET PLAFONDKAPJE

Of je nu een lichtinstallatie wilt maken dat begint vanuit een centraal punt of vanuit een ander punt in de kamer, met het assortiment plafondkapjes van Filè kun je naar wens lineaire of creatieve ontwerpen op je muren en wanden creëren, zelfs tegelijkertijd.

2 - STEL DE LICHTPUNTEN SAMEN

De fitting van Filè hoeft niet te worden aangesloten, maar kan overal waar je hem wilt installeren in de kabel "bijten", waardoor je de lichtpunten zowel aan de wand als hangend kunt creëren. De houten uitvoering is uitermate geschikt om je E27 design lichtbronnen te showen. De thermoplastische uitvoering met ringen geeft je de mogelijkheid om een lampenkap aan je installatie toe te voegen.

3 - SNOERBEVESTIGING TOEVOEGEN

Geef met de snoerbevestigingen stevigheid aan de structuur van je lichtcreatie op muren of wanden. Monteer ze in bochten en hoeken zodat de kabel de weg volgt die je voor ogen had, en tussen de verschillende fittingen, zodat de kabel eventueel kan worden verlengd.

4 - EINDIG MET HET EINDSTUK

Het houten eindstuk is het laatste stuk van je creatie. Gebruik deze om het uiteinde van de platte kabel aan de wand of aan de muur te bevestigen voor de finishing touch van je eigen Filè-systeem.

5 - GEEF KLEUR

Effen of met een motief, bekleed met jute, katoen of stof met een zijde-effect: je hebt de keuze uit meer dan 20 tinten platte kabels. Kies de kabel die het beste bij je past en leef je uit met het creëren van steeds weer nieuwe ontwerpen met het Filè-systeem.

6 - MAAK JE CREATIE COMPLEET

Je hoeft nu alleen nog maar je creatie af te ronden. Kies uit meer dan 100 verschillende modellen de lampenkap die het beste bij je stijl past en verlicht je installatie met een van de meer dan 200 design lichtbronnen uit onze catalogus!

LAAT JE INSPIREREN

Filé Wiggle kit systee

Fermaluce Filè verstelbaar spotje met Tub-E14

Kit Wiggle Filé system

Filé lineair kit


Menu