Chat with us, powered by LiveChat

BUITENVERLICHTING

Hoe uw tuin mooi verlichten

Hoe groot uw tuin ook is, u kunt een gepersonaliseerd verlichtingssysteem creëren dat elke hoek optimaal tot zijn recht laat komen. Hoe? Met buitenlampen van Creative-Cables!

Bij ons kunt u:

  • een op maat gemaakte en volledig waterdichte permanente verlichtingsinstallatie creëren met EIVA, het gepatenteerde buitensysteem dat wij hebben ontworpen om elke buitenruimte te verlichten, waardoor uw tuin of terras in elk seizoen mooi en veilig verlicht wordt. De IP65-classificatie van de onderdelen (plafondrozet, lamphouder en T-verbinding) beschermt alle componenten tegen water en regen, en dit in eender welke configuratie u ook wilt creëren!

  • Creëer een gemakkelijk te verplaatsen installatie met LUMET, ons personaliseerbaar (IP44-geschikt) lichtslinger-systeem.  U kunt de kleur en de lengte van de kabel kiezen, evenals het aantal en de positie van de componenten.  Hiermee maakt u de lichtslinger naar uw persoonlijke smaak.

- KOOP ONZE COLLECTIE -

Hoe kunt u uw veranda mooi verlichten?


Wil u uw veranda op de best mogelijke manier verlichten en deze op elk moment mooi en veilig verlichten? 

Dan zijn onze waterbestendige EIVA-lampen precies wat u nodig heeft:

  • Met onze wandlampen kunt u de voordeur, elke deur naar de tuin of een veranda verlichten met stijl en met installatiegemak. Alles wat u nodig hebt, is een aansluiting en de bijpassende componenten die u het mooist vindt!

  • Met onze pendellampen kunt u zowel wand- als plafondaansluitingen gebruiken om de deuropening of veranda naar wens te verlichten. Met de decentrale pendels  kunt u het licht laten vallen waar u het nodig heeft en de hoogte van uw buitenruimte optimaal benutten!

  • cMet de plug-in EIVA lichtslang kunt u het licht brengen (en verplaatsen) waar u maar wil, ook buitenhuis dankzij de IP44-stekker. Ze zijn een geweldige oplossing voor mensen die in een huurhuis of vakantiewoning wonen of voor wie de indeling van zijn meubels vaak wenst te veranderen. En het mooiste is dat u ze kunt configureren zoals u dat wenst!

- WINKEL ONZE SELECTIE -

Hoe kunt u uw terras mooi verlichten?

Heeft u een terras, een groot balkon of een berceau? U kunt ze makkelijk verlichten door installaties op maat te maken met Creative-Cables.

Hier zijn 4 vragen om u te helpen de beste oplossing voor u te kiezen:

  1. Bent u op zoek naar een vaste installatie of een tijdelijke? Dankzij de IP44 buitenstekkers zijn onze LUMET lichtslingers en EIVA snakes perfect voor tijdelijke verlichtingstoepassingen. Om gebruik te maken van bestaande plafond- en wandaansluitingen, kunt u bij ons op maat gemaakte verlichting creëren, door de EIVA plafondrozet als uitgangspunt te nemen.  

  2. Heeft u één of meerdere verlichtingspunten nodig? Met i EIVA-componenten kunt u een veelzijdig lichtsysteem configureren, door het licht te verdelen waar het nodig is zodat de ruimtes uitnodigend en mooi worden verlicht.

  3. Welke soorten aansluitingen kunt u gebruiken voor uw verlichting? Afhankelijk van of u één of meerdere aansluitingen heeft, kunt u met één aansluiting één verlichtingssysteem realiseren, of alle punten in het systeem gebruiken met meerdere individuele lampen.

  4. Waar te beginnen? Met onze buitenverlichtingssystemen kunt u zowel een stopcontact als een wand- en plafondverlichtingspunt gebruiken. In alle gevallen kunt u de perfecte verlichting met één of meerdere lichtbronnen voor uw terras verplaatsen, decentraliseren, ontwerpen en plannen.

- WINKEL ONZE SELECTIE -

Blader door het EIVA en LUMET assortiment zelfs wanneer u offline bent!


Menu