De originele Creative-Cables

Sommigen noemen ze kleurrijke stoffen snoeren, anderen strijkijzersnoeren, terwijl anderen ze nog steeds gewoon gekleurde snoeren voor lampen noemen. Maar hun echte naam is al meer dan 10 jaar Creative-Cables.

Wat maakt Creative-Cables producten zo uniek?

100% gemaakt in Italië

Van het industriële proces achter de PVC-kabels tot het fijne maatwerk dat in de stoffen buitenkant gaat, elk onderdeel van Creative-Cables is gemaakt in Italië. Inclusief het ontwerp, natuurlijk!

Kwaliteit

op de eerste plaats! Onze snoerspecificaties, die volledig in overeenstemming zijn met de strenge HAR- en UL-voorschriften, worden voortdurend gecontroleerd en consequent up-to-date gehouden. De stof die voor de afwerking wordt gebruikt, komt in diverse kleurtinten van de beste Italiaanse leveranciers

Flexibiliteit

onze PVC-kabel is geproduceerd op basis van een speciale formule die de flexibiliteit maximaliseert en uitstulpingen voorkomt. Voor het volledige strijkijzersnoer is kwaliteit gegarandeerd van het oppervlak tot de kern van het product.

Ons assortiment

met de grootste kleurencatalogus ter wereld. Verschillende stoffen, van polyester tot linnen, van katoen tot jute, gecombineerd met verschillende texturen plus exclusieve en gepatenteerde ontwerpen. Daarbovenop bieden wij creatieve oplossingen zoals de Marlene-lijn, zacht en licht als een veertje.

Het snoer… dat mooie strijkijzersnoer!

Sinds 2012 hebben we een missie: het elektrische snoer een nieuwe look geven.

DESIGN SNOEREN

Onze (legendarische) elektriciteitskabels in kleurrijke stoffen. Verkrijgbaar in vele verschillende texturen, van katoen tot linnen, van polyester tot jute, in honderden kleurenpaletten gaande van monochroom tot veelkleurige patronen. Rond of gedraaid, met matte, glitter, glanzende of veer afwerking. Wij streven ernaar iedereen te helpen het perfecte strijkijzersnoer te vinden om licht te brengen in uw dagelijks leven, huis en kantoor.

TM08

RC23

TM05

RC04

ERM43

TOUW SNOEREN

Onze elektrische stoffen snoeren zijn er in alle vormen, zo ook touwkabels. De touwsnoeren zijn verkrijgbaar in drie maten, 16, 24 en 30 mm, verbergen drie elektrische draden van 0,75 mm en zijn bekleed met jute, ruwe katoen of natuurlijk linnen. Om een hanglamp te creëren met een grote impact en een minimale inspanning.

Electrische 3XL touwkabel

Electrische 3XL

2XL gedraaid touw van jute en ruw wit katoen

Electrische 2XL

2XL gedraaid touw van jute

LICHTSNOEREN

Tijdloze charme en moderne technologie. Onze platte, rechthoekige lichtsnoeren zijn de ideale oplossing voor zowel de tuin (in combinatie met het Lumet-systeem) als binnenruimtes (met het Filé-systeem). Kies je kleur, of het nu zachte pastels of felle neon is, kies vervolgens de accessoires die je nodig hebt onder plafondkappen, fittingen, schakelaars, afwerkingen, stekkers en haken, en voilà!

Electric cable for String Lights

Electric cable for String Lights

Electric cable for String Lights

Electric cable for String Lights

Electric cable for String Lights

STRIJKIJZERSNOEREN VOOR BUITEN

Deze snoeren voor buiten zijn ontworpen om vocht, regen, abrupte weeromstandigheden en temperatuurwisselingen te weerstaan. Trotseer elke storm met Creative-Cables! Dankzij de dubbele voering van elastomeerrubber zijn deze snoeren bestand tegen temperaturen die variëren van -25° tot + 60°. Verkrijgbaar in 7 kleuren en texturen, van rayon tot jute, geven ze charme en elegantie aan elke buitenruimte.

SN04

SX08

SN06

SM04

SN06

SNOEREN MET GROTE DOORSNEDE

Wie zei dat je in professionele omgevingen niet functioneel en stijlvol tegelijk kunt hebben? Creative-Cables kwam met elektriciteitsdraden met grote doorsnede voor elke installatie die een hogere stroomstoot vereist: verkrijgbaar in elke kleur, rond of gedraaid, met powerstrips of voor muurinstallaties.

EN ER IS MEER!

Wanneer creativiteit wordt gecombineerd met verschillende kleuren en texturen, gaat er een hele nieuwe wereld open voor snoerverlichting. Het bedenken van verschillende manieren om strijkijzersnoeren zowel functioneel als modieus te maken was zo leuk dat we besloten nog een stap verder te gaan: we bekleedden onze kabelgoten en flexibele verlengstukken ook met stof! Het resultaat? Onze Creative Tubes, die praktische en aantrekkelijke zichtbare elektrische installaties creëren, en Creative Flex, metalen gebogen verlengstukken die je met de hand kunt vormgeven.


Menu