https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables NG20RM09

Rode design flexibele elektrabuis met stof omweven - Creative-Tube rood viscose RM09 20 mm

NG20RM09

Nieuw product

Op reservering

5,60 €

- +

Creative-Tube met stof omweven elektrabuis is wat ons betreft de grootste innovatie sinds jaren en ook een oplossing voor een probleem.
Iedereen kent het probleem. Je wilt ergens electriciteit aanleggen en dan heb je drie keuzes: pcv leidingen op de muur (lelijk zonder enig design element), pcv leidingen in de muur frezen (duur en veel gedoe) of kabelgoten. Allemaal geen oplossing. Met de flexibele Creative-Tube elektrabuis en toebehoren van Creative-Cables komt er een einde aan de beperkte opties die je hebt.

De 20mm. RM09 rood viscose versie van de Creative-Tube elektrabuis maakt het je mogelijk al die lelijke kabelgoten of pvc buizen te verwijderen en te vervangen door onze design met stof omweven elektrabuis.
En met alle prachtige design accessoires kun je naar hartelust combineren.

Je kunt Creative-Tubes ook voor buiten gebruiken. Het gebruikte materiaal is in lijn met regelgevingen: CEI-EN 61386-1 + EN 61386-22 Classification 3321 en is door IMQ gecertificeerd.

Creative-Tube verkopen we per meter, meerdere losse meters worden in dezelfde bestelling als 1 stuk geleverd tot een lengte van 50 meter.

Meer details

 
Meer info

Classificatie No: 3321
Druksterkte: >750N op 5 cm bij 20°C
Schokbestendigheid: (-15°C) na het toepassen van 2 kg. druk via een hamer
Bedrijfstemperatuur: -5°C to +60°C
Bestendigheid tegen vlamverspreiding: vlamdovend VO
Doorslagvastheid: <2000V bij 50Hz
Isolatie weerstande: >100 mega ohm
Diameter: 20 mm
Kleur: rood viscose RM09

Volgens de CEI 64-8 standaard, om het verwijderen van de kabel te garanderen, mag de maximale doorsnede van de kabel die in de Creative-Tube geplaatst zal worden maximaal 10 mm. zijn bij 10 meter elektrabuis. Bij 20 meter mag de maximale doorsnede kabe; 9 mm. zijn.

I.v.m. de eigenschappen van de Creative-Tube is het na het buigen van belang de dunne metaaldraden die aan het einde uitsteken af te knippen. Dit is noodzakelijk om de accessoires te kunnen installeren.

 
Data sheet
TissuEffet Soie
Couleur principaleRouge
MotifTissu Uni
StyleRonds
Download de technische fiche

6 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu