Black Days! 30% korting op een selectie van producten van 27 tot 30 november

black friday

Spider, meervoudige verlichtingspendel met 7 pendels, zwart metaal en RM01 wit snoer

Nieuw product

103,30 €

Op reservering

- +

Zwart en wit: een klassieker! Het witte viscose snoer, de zwarte fittinghouders en zwarte plafondkap vormen samen een minimalistische en elegante Spider.

Je kunt de Spider, de meervoudige verlichtingspendel van Creative-Cables, samenstellen volgens je eigen voorkeuren: je kunt kiezen voor de kegelvormige of cylindrische trekontlasters en ook voor het type plafondbevestiging dat je het beste lijkt: de metalen haken of onze design plafond snoerbevestiging. Bovendien kan de Spider worden aangeschaft met afzonderlijke pendels die al zijn gemonteerd, of in een "doe-het-zelf"-kit.
Elk van de 7 pendels heeft een snoer van 4 meter lengte, dus je kunt het geheel aanpassen aan elke ruimte en situatie. Als je de optie Zelf doen selecteert dan ontvang je het snoer als 1 stuk. Elke "arm" van de Spider kun je dan laten afknippen en monteren door een elektricien.
Als je de optie Voorgemonteerd kiest dan knippen wij het snoer op maat en monteren we de fittinghouders aan het snoer en in de plafondkap. Als je de "armen" van de Spider wilt inkorten dan adviseren we je daar een elektricien voor te vragen.
De Spider wordt geleverd compleet met alle onderdelen die nodig zijn voor de installatie. De fittinghouders van de Spider hebben een E27-aansluiting om een grote verscheidenheid aan lichtbronnen aan te kunnen.
Lichtbronnen van een bepaalde kleurtemperatuur of vorm? Kies jouw favorieten om je Spider te voltooien!

Let op! Lichtbronnen zijn NIET inbegrepen.

De Spider wordt geproduceerd en geassembleerd in Italië en heeft de CE-conformiteitscertificering verkregen door middel van tests uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria.

Meer details

 
Meer info

Spider - verlichtingsobject met 7 pendels bestaande uit:
1 zwartmetalen plafondkap, diameter 120 mm., met bevestigingsbeugel en aarding, 7 gaten.
7 E27 fittinghouders in thermoplastisch materiaal, ENEC-IMQ gecertificeerd, met zwart metalen huls. Max 105W voor elke lichtbron.
7 stukken snoer H03VVF 2x0,75, IMQ-HAR gecertificeerd.
14 CE-gecertificeerde trekontlasters, kegelvormige of cylindrisch.
2 WAGO verbindingsklemmen met 5 ingangen en 1 WAGO verbindingsklem met 2 ingangen, beide conform aan de EN 60998 norm.
Bevestiging van het snoer aan het plafond naar keuze, d.m.v. 7 pluggen met haak of zwarte design plafond snoerbevestiging.

In het geval van aankoop van de geassembleerde versie worden er 7 reeds geassembleerde pendels geleverd. Elke pendel bestaat uit 4 meter textielkabel H03VVF 2x0, 75 IMQ-HAR gecertificeerd, aangesloten op een thermoplastische fitting en op een metalen huls.

Alleen de verbindingen binnen in de plafondkap moeten nog worden uitgevoerd door een electricien of door gekwalificeerd personeel, met gebruikmaking van het geleverde materiaal.

Let op! De lichtbronnen zijn NIET inbegrepen.

 
Data sheet
MatériauMétal
CulotE27
BagueNon
Style câbleRonds
Tissu câbleEffet Soie
Couleur composantsNoir

29 andere producten in dezelfde categorie:

Menu