Vintage 15 lichtarmen, met P-Light en 400mm Rose-One ophangsysteem

Nieuw product

428,50 €

Op reservering

- +

Deze Vintage pendel met 15 lichtarmen is de perfecte lichtoplossing om grote en hoge ruimtes te verlichten en te decoreren; zoals lofts en open ruimtes.
Deze multi-pendel lamp is gemaakt met P-Light, de unieke E14 fittinghouderset, perfect passend bij de buisvormige lichtbronnen. Elk P-Lichtbron hangt op een andere hoogte, waardoor een indrukwekkend effect ontstaat in elk interieur.
Deze E14 armatuur met meerdere hanglampen is gemaakt met een gedecoreerde ronde 400 mm. metalen Rose-One plafondsysteem, het exclusieve gepatenteerde Creative-Cables plafondsysteem dat iedereen in staat stelt om creatief te zijn met zijn eigen lichtontwerpen en -oplossingen.

Kies de kleur van de componenten van uw uiteindelijke lamp om deze zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw interieur.

De lamp kan worden gekocht zonder lichtbronnen of met een set LED E14 satijnwitte buisvormige LED-lampen als accessoire.

Meer details

 
Meer info

Verlichtingspendel met 15 lichtarmen is samengesteld uit:
- 300 mm. Ø metalen plafondkap
- beugelbevestiging
- 4 kappen en 4 rubberen geleiders zijn inbegrepen voor zijgaten
- 400 mm. diameter aluminium of dibond decoratieve sierplaat voor Rose-One
- transparante plastic trekontlasters (1 per gat)
- 17,5 mt.kabel 2 x 0,75 mm. IMQ-HAR gecertificeerd in verschillende lengtes (van 54 tot 180 cm.)
- 15 E14 P-light fittinghouders in hard plastic en verborgen trekontlasters
- Max 10W voor elke fittinghouder.
CE-gecertificeerd.

Verlichtingslampen: E14, Buisvormig, 30 mm, 2700 K, 220-240 V, Klasse: A, 4 W, 400 Lm, Dimbaar

Onze lampen met rechte gloeidraden kunnen werken met alle DIMMERS (TRIA of IGBT), terwijl voor gebogen lichtbronen IGBT-dimmen sterk wordt aanbevolen.

Voor de keuze van de dimmer: naast het maximale vermogen van de belasting moet ook rekening worden gehouden met het minimale vermogen, want wanneer het gereguleerde vermogen lager is dan het minimale vermogen, kan de lamp "flikkeren" en/of beschadigd raken. Bij de keuze van de dimmer moet ook rekening worden gehouden met het minimale vermogen van de belasting.

 
Data sheet
CulotE14
MatériauMétal
BagueNon

29 andere producten in dezelfde categorie:

Menu