https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables BKBS27SW

Silicone E27 lamphouderset met schakelaar en verborgen kabelklemmen

Nieuw product

Op voorraad

9,20 €

- +

Als je op zoek bent naar een leuke en kleurrijke E27 siliconen lamphouder met schakelaar om te combineren met je zichtbare lampen, dan is dit de ideale oplossing voor jou. Dit product gaat lang mee en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is zacht en licht en toch flexibel. Bovendien is het dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren gegarandeerd een opvallend en toch functioneel resultaat dat past bij elke omgeving.

Waarom silicone?

Zacht, duurzaam en aangenaam om aan te raken. Het is bestand tegen hoge temperaturen, chemische agressies en oxidatie. Bovendien is het licht en heeft het uitstekende isolerende eigenschappen: geen wonder dat dit materiaal de aandacht heeft getrokken van interieurontwerpers en klanten die op zoek zijn naar iets veelzijdig en betrouwbaars.

Wat zijn de voordelen van een lamphouder met een tuimelschakelaar?

De tuimelschakelaar is heel gebruikelijk op het gebied van verlichting: de oscillerende knop, eenmaal ingedrukt, blijft in dezelfde positie staan. Het is een heel praktisch onderdeel, gemakkelijk te gebruiken en te bedienen, zelfs met één hand. Kies een lamphouder met deze schakelaar om leuke en kleurrijke wandlampen te maken en als je je verlichting aan of uit wilt doen zonder wandschakelaars of stroomonderbrekers te installeren.

Waar moet je deze lamphouder installeren?

De siliconen E27 lamphouderset met verborgen kabelklem van Creative-Cables laat je creativiteit de vrije loop in elke omgeving door een breed scala aan pastelkleuren of levendige kleuren te bieden. De kabelklem en verborgen schakelaar zorgen voor het lineaire ontwerp van het product, ongeacht het kleurenpalet. Bezoek onze website voor een ruime keuze aan siliconenrozetten waarmee je naadloos aansluitende lampen met bijpassende kleuren kunt maken.

Wil je deze lamphouder gebruiken voor een wandlamp in plaats van een hanglamp?

De E27 siliconen lamphouder kan worden geïnstalleerd met verbindingsstukken, verlengstukken of Creative Flex die een buis met M10x1 schroefdraad nodig hebben. Daarom hebben we besloten om een specifiek plastic accessoire aan de kit toe te voegen om de kabelklem te vervangen. Dit onderdeel zorgt ervoor dat de siliconen hoes een perfecte vorm behoudt voor elk soort lamp.

Voeg persoonlijkheid en flair toe aan je verlichting en maak je huis nog gezelliger en kleurrijker met de Creative-Cables silicone E27 lamphouder kit.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download the assembly instructions
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

E27 siliconen lamphouderset met verborgen kabelklem:
Diameter: 44 mm
Hoogte: 110 mm
Bovenste gat: 10 mm

Gladde E27 thermoplastische zwarte lamphouder met schakelaar, ENEC-certificering.
Kabeltype en -doorsnede: stijf of flexibel met een doorsnedebereik van 0,5-2,5 mm².
Inclusief kabelklem van technopolymeer en M10x1-buis met schroefdraad.

 
Data sheet
Type productLamphouder voor zichtbare lichtbron
RuimteInterieur
SchakelaarJa
MateriaalSilicone
CulotE27
Abat-jourSans abat-jour
SmartGeen
Download de technische fiche

6 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu