https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables BKBME14

P-Light E14 metalen fittinghouderset met verborgen trekontlaster

Nieuw product

Voorradig

8,00 €

- +

P-Light is de unieke E14 fitting fittinghouderset waarmee u speciale verlichtingsoplossingen met buisvormige lampen kunt creëren.
Dankzij deze metalen fittinghouder kunt u een of meerdere hangende ophangingen maken, perfect om kamers van verschillende afmetingen te verlichten. Combineer tot 15 lichtarmen door P-Light te combineren met onze selectie van gedecoreerde Rose-One systeem XXL plafondkappen of combineer het met kleinere plafondkappen om de hanglamp te creëren die het beste bij uw interieur past.

Van monochromatische tinten tot en met geborsteld metaal, deze kleine maar functionele fittinghouderkit is verkrijgbaar in verschillende versies. Dit maakt het geschikt voor verschillende soorten stijlen en interieurontwerpers.

Elke P-Light fittinghouderset wordt geleverd met een verborgen trekontlasting, zodat u deze kunt bevestigen aan elke ronde of gevlochten 0,75mm kabel uit onze catalogus

Let op: de lichtbron is NIET inbegrepen in de prijs.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De fittinghouderset bestaat uit een metalen kap en een E14 fittinghouder met hard plastic trekontlaster. Ideaal voor het maken van een pendel door deze te combineren met het door u gewenste (niet meegeleverde) strijkijzersnoer met een plafondkap. De fittinghouder is voorzien van een hard plastic trekontlaster.

Fittinghouder kit gegevens:
Metalen kap
Diameter: 29 mm
Hoogte: 98 mm
Gatdiameter: 5 mm
Materiaal: metaal

hard plastic fittinghouder:
Mouw: glad
Nominale spanning: 250 Vac
Klemmen: schroeftype voor stijve of flexibele kabels 0,5 ÷ 2,5 mm2
Bevestiging: met metalen draadnippels M10x1
Certificaten: CE - IMQ

Transparante kunststof trekontlaster.

 
Data sheet
Type productLamphouder voor zichtbare lichtbron
RuimteInterieur
SchakelaarGeen
MateriaalMétal
CulotE14
Abat-jourSans abat-jour
SmartGeen
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Siliconen E27 fittinghouder kit

2,59 € 3,70 € -30%

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu