https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables BPDSI

Kleurrijke siliconen hanglamp met stoffen snoer

personalizza Customise

Nieuw product

Op voorraad

26,00 €

- +

Deze kleurrijke siliconen hanglamp heeft een essentieel en veelzijdig ontwerp en een breed scala aan klassieke of meer levendige kleuren. De perfecte oplossing als aanvulling op elke moderne en hedendaagse omgeving.

De kleurrijke siliconen afwerking en de bijpassende stoffen kabels maken van deze lamp een leuk pronkstuk voor elke kamer. Speel met verschillende kleuren en tinten, kies tussen levendige tinten om je omgeving op te fleuren of zachte pasteltinten voor een zachter en subtieler resultaat.

Waar moet deze siliconenlamp gebruikt worden?

Dankzij de functies en het brede scala aan afwerkingen past deze kleurrijke siliconen hanglamp perfect in elke kamer. Rood, geel, zwart, petrol blauw en nog veel meer kleuren zijn te vinden in de 12 beschikbare opties. Deze lamp is gegarandeerd de blikvanger in elke kamer, van je kantoor tot de keuken tot een kinderkamer.

Waarom kiezen voor siliconen?

Siliconen is een zacht, duurzaam materiaal. Het is bestand tegen hoge temperaturen, chemische agressie en oxidatie. Bovendien is het ook licht en beschikt het over uitstekende isolerende eigenschappen: het is geen wonder dat dit materiaal de aandacht heeft getrokken van interieurontwerpers en klanten die op zoek zijn naar iets veelzijdigs en betrouwbaars.

Welke lampen passen het beste bij deze lamp?

Deze hanglamp kan in combinatie met de heldere G95 Globe-lamp worden gekocht, die zich dankzij zijn veelzijdige vorm aan elke kamer aanpast. Nog steeds niet overtuigd? Bekijk dan ons assortiment design LED-lampen met E27-fitting en vind degene die het beste bij jouw smaak past.

Een betaalbare en kleurrijke hanglamp gemaakt van duurzame materialen die zeker flair en karakter toevoegt aan keukens, woonkamers opfleurt of elke slaapkamer verlicht.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download the assembly instructions
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De hanglamp is samengesteld uit:

  • 120 cm textielkabel 2x0,75 in geselecteerde afwerking
  • Siliconen plafondkap in geselecteerde afwerking
  • Siliconen lamphouderset E27 max 53W voor opbouwlamp in geselecteerde afwerking

CE-gecertificeerd

Lichtbron [BB-E05]: LED, G125, 4W, 470 Lm, 2700K, E27, E, breedte 125 mm, hoogte 178 mm

>
 
Data sheet
MoodModern, Colorful
Type productHanglamp
MateriaalSilicone
CulotE27
AmpouleOui, Non
DimbaarGeen
Abat-jourSans abat-jour
Type lampMat
SmartGeen
Ouverture du faisceau360°
Température de couleur2700°K
Rendements lumineux470 Lm
Aantal lichtpunten1
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu