https://www.creative-cables.be/nl/12_dl-daylightitalia DL700304

Bol G140 LED lichtbron Bumped Smoky Spiraal filament 5W E27 Dimbaar 2000K

DL700304

Nieuw product

Voorradig

37,50 €

- +

De Bol G140 lichtbron, voorzien van een groot spiraal filament, is de perfecte combinatie van een grote verlichtingsklassieker en de nieuwe interieurtrends. De afwerking van de lichtbron is uniek: het "ingedeukte" effect is het resultaat van een artistiek proces, dat dankzij de Smoky afwerking ideaal is in een industriële stijl van wonen.

Het LED filament zorgt voor dezelfde sfeer en charme als het carbon filament, maar met een verbruik van slechts 5W. We hebben gekozen voor een dimbare versie, zodat je de intensiteit kunt afstemmen op de verschillende sfeertjes die je wilt scheppen.

LET OP: om een LED lichtbron correct te dimmen heb je een specifieke dimmer of de nieuwe generatie universele dimmers nodig.
Een selectie van modellen met zowel wand- als snoerschakelaar vind je in het specifieke gedeelte van onze website.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type lichtbron: LED
Vorm: Bol
Aansluiting: E27
Breedte: 140 mm
Lengte: 185 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 5W
Energieklasse: B
Lichtkleur: 2000 K
Lichtopbrengst: 150 lm
Dimbaar: Ja

Onze dimbare lichtbronnen met recht filament werken met alle DIMMERS (TRIAC of IGBT), terwijl bij de lichtbronnen met gebogen filamenten de IGBT-dimmers worden aanbevolen.

Bij de keuze van de variator: behalve met het maximale vermogen door de gebruiker moet ook rekening worden gehouden met het minimale vermogen, want als het geregelde vermogen lager is dan het minimale vermogen op het plaatje, kan de gebruiker "flikkeren" en/of beschadigd raken.

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxDimmable
CulotE27
Diamètre140 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur2000°K
Volt220V, 240V
Watt5W
Classe d'énergieB
ModèleGlobe, Globe
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux150 Lm
Couleur verreSmoky, Smoky
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu