https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables B-SPM3MDR-6

3 lichts-meervoudige hanglamp compleet met strijkijzersnoer en metalen lampenkap Dubbele Tub-E14

Nieuw product

Voorradig

139,50 €

- +

De meervoudige hanglamp met metalen Dubbel Tub-E14 lampenkap is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een moderne variant van de klassieke hanglamp.

Het ontwerp van de lamp wordt aangevuld met de afwerkingen van gesatineerd metaal, koper of brons, in combinatie met wit of zwart. De reflecterende eigenschappen van het metaal zorgen voor een efficiënte lichtverspreiding. Compleet met fitting voorzien van dubbele ringen en E14-aansluiting, 3-gaats metalen aansluitkap en strijkijzersnoer, de lamp is klaar om op je plafond te worden geïnstalleerd!

De essentiële karakter van deze verlichting maakt hem tot het perfecte inrichtingsaccessoire voor binnenruimtes met een minimalistische stijl, of voor wie op zoek is naar een moderne lamp om smaak en elegantie toe te voegen aan zijn interieur. Je kunt de lamp al compleet met lichtbronnen kopen: we hebben de PAR16 lichtbron voor je gekozen, maar je kunt ook de R50 Satin LED-lichtbron of een LED-lichtbron met E14 aansluiting met een diameter van minder dan 50mm gebruiken.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De meervoudige hanglamp bestaat uit:
Cilindrische metalen aansluitkap met 3 gaten: <br/ > Diameter 120 mm<br/ > Gatdiameter 10 mm<br/ > 3 E14 fittingen met thermoplastische dubbele ring voor lampenkap <br/ > 3 kit Dubbele metalen Tub-E14 lampenkap: ø 60 mm H 306 mm (H 153 per stuk)<br/ > 3 kabelsecties 2x0,75 IMQ-HAR gecertificeerd.
Lengte van elke arm: 100 / 115 / 150cm
Combinatie kabel/afwerking: RM04/Zwart; ERM42/Wit; <br/ > CE-Gecertificeerd.

Lichtbron [DL700152]: LED, PAR16, E14, 50 mm, 75 mm, 220/240V, 5W, Klasse: A+. 2700 K, 380 Lm, dimbaar

 
Data sheet
MoodModern, Minimal, Luxury
Type productHanglamp
MateriaalMétal
CulotE14
AmpouleOui, Non
DimbaarJa
Abat-jourAvec abat-jour
Type lampDirect
SmartGeen
Ouverture du faisceau36°
Température de couleur2700°K
Rendements lumineux1140 Lm
Aantal lichtpunten3
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu