Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables BTCH

Taché, lamphouder

Nieuw product

Voorradig

24,90 €

- +

Taché, dat in het dialect van de Italiaanse regio Piemonte "bevestigen" of "fixeren" betekent, is de creatieve lampfitting waarmee je een G125 zichtbare lichtbron kunt transformeren in een originele tafellamp. Taché is ontworpen door Fabrizio Alessio en laat zich inspireren door een van de meest geliefde objecten in de designwereld: de paperclip, gepatenteerd door William Middlebrook in 1899.

De ontwerper Fabrizio Alessio stelde zich voor om het idee van Middlebrook aan te passen aan de wereld van de verlichting, door zijn elegantie en eenvoud op te pakken: net als de paperclip, kan de superlichte structuur van Taché de bol van elke G125-lichtbron vastnieten, waardoor deze opgeschort en in het zicht blijft.

Taché bestaat uit twee gespiegelde armen met een aluminium draadframe bedekt met een bekleding van de stof van onze kabels en twee elegante houten voetjes Made in Italy. Naast zijn decoratieve functie beschermt de bekleding het oppervlak van de lichtbron.
Een extra idee: maak je Taché compleet met een van onze Snake Bis kant-en-klare bekabelingsoorten om een praktische, moderne en creatieve designlamp te creëren.

Meer details

 
Meer info

Taché, lampfitting:
Taché-arm met gecoate aluminiumdraad:
Diameter: 7mm
Lengte: 90mm
Hoogte: 245mm
Beukenhouten voeten:
Diameter: 15mm
Lengte: 90mm
Gat: 7,5mm

 
Data sheet
FittingE27
Abat-jourNon
MateriaalAluminium, Toile, Bois
Download de technische fiche

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu