https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables BABW6019

Groene tafellamp - Cubetto

Nieuw product

Op voorraad

131,60 €

- +

Als je op zoek bent naar een functionele maar stijlvolle lamp met een uniek ontwerp, dan is deze prachtige groene lamp misschien wel iets voor jou! Met een vleugje dynamiek en een vleugje vrolijkheid zorgt dit product voor een gezellige en ontspannen sfeer in je huis.

Wat maakt deze lamp zo speciaal?

Onze iconische Posaluce Cubetto tafellamp is nu verkrijgbaar in een speelse pastelgroene tint, met een sterke, essentiële houten voet omhuld met een levendige pastelgroene coating die perfect past bij elke interieurstijl, van modern tot Scandinavisch tot shabby chic.

De witte textielkabel, die volledig overeenkomt met de schakelaar en stekker, sluit naadloos aan op de beschilderde houten voet en creëert een aangename visuele harmonie. De kenmerkende stoffen kabel van Creative-Cables is ongeveer 2 meter lang, zodat je de groene tafellamp kunt neerzetten waar je maar wilt met behoud van optimaal gemak.

Als finishing touch: de lichtbron met porseleineffect

Om deze prachtige tafellamp nog beter tot zijn recht te laten komen, hebben we hem gecombineerd met een lampbol met porseleineffect die een warme, uitnodigende verlichting uitstraalt voor een rustgevende, intieme omgeving. De porseleinen bol vormt een perfecte aanvulling op de pastelgroene houten voet, voor een naadloze en evenwichtige look.

Kortom, als je op zoek bent naar een veelzijdige tafellamp met een leuk en modern ontwerp, dan is deze groene tafellamp de perfecte keuze voor jou: ontworpen om elke kamer en omgeving zacht aan te vullen dankzij de kubusvormige voet die is afgewerkt met pastelgroene verf, samen met een textiel kabel, schakelaar en stekker. En als klap op de vuurpijl is er de porseleinen lamp die een rustgevende verlichting uitstraalt in je huis of werkruimte.

Meer details

  • Meer info
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De tafellamp is gemaakt van:

  • Posaluce Cubetto Color in groen geschilderd hout, afmetingen zijkant 9,3 cm - fitting: E27 max 70W; spanning: 220-240V
  • 2 m aan textielkabel 2x0,75 groen RZ06 (150 cm van stekker naar schakelaar + 50 cm van schakelaar naar Posaluce Cubetto)
  • Dubbelpolige Europese stekker 10A wit
  • Dubbelpolige schakelaar wit

CE Keurmerk

Gemaakt in Italië

Lichtbron [DL700242]: LED, Creta E27 Porselein, 220/240V, 6W, 540 LM, 2700K, Klasse F, breedte 118 mm, hoogte130 mm, dimbaar

Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu