Advies over jute van ons voor u!

Advies over jute van ons voor u!

Jute is een natuurlijke en duurzame vezel die een mooie aanvulling vormt op uw meubilair;We hebben een aantal speciale tips voor onze klanten over hoe u jute en verlichting in uw huis kunt combineren!

ute is een resistent en veelzijdig materiaal, en niet te vergeten uiterst duurzaam: het is gemakkelijk te recyclen, biologisch afbreekbaar, en het heeft ook een interessante geschiedenis. Vroeger werd jute namelijk alleen gebruikt voor het bewaren van allerlei producten en koopwaar, en daarom is de textuur tot op de dag van vandaag dik en ruw. Nu wordt het gebruikt voor tapijten, lakens voor in huis en voor de bekleding van fauteuils, kussens en stoelen. Waarom Jute gebruiken in uw dagelijkse ruimtes? Omdat het een rustieke toon geeft aan uw kamers, en omdat Creative-Cables nu een aantal nieuwe textiel kabels aanbiedt die speciaal ontworpen zijn in jute voering! Deze kabels zijn gemakkelijk te combineren met elk meubelstuk, elke kamertype en elke lamp, dankzij hun veelzijdigheid en de ruime keuze aan afwerkingen die wij aanbieden.

Ontdek onze verschillende ideeën om uw omgeving te verlichten en laat u inspireren!
Onze jute opties zijn een geweldige aanvulling op elke situatie, of het nu is om uw leeshoek nog gezelliger te maken of om uw humeur elke dag op te vrolijken.

TIJDLOZE CHARME: NATUURLIJK JUTE

 Onze jute kabels met natuurlijke afwerking zijn het perfecte antwoord als het gaat om het verlichten van uw kamers met schone, eenvoudige tinten.Als u een stapje verder wilt gaan, raden wij u aan te kiezen voor de gedraaide jutekabel, vooral vanwege het patroon dat een natuurlijke eenvoud behoudt en tegelijkertijd de grofheid van jute naar voren brengt.

  • 2,80 € Voorradig
    Kwaliteit volgens EU eisen.De textielkabel RN06 van jute komt tot stand door een combinatie van natuurlijke materiaal en een nieuw fabricageproces. Dit resulteert in een mooie natuurlijke kabel. Deze kabels zijn perfect om een vintage atmosfeer te creëren. Onze kabels van grof linnen, jute of katoen roepen een sfeer op van de vroege twintigste eeuw....
  • 7,10 € Voorradig
    Heb je meer capaciteit nodig? Deze lange overbrugginskabel, in jute TN06, is de perfecte keuze om verlengsnoeren of stekkerdozen te maken, of voor de toevoer van meer capaciteit naar je huishoudelijke apparatuur. De elektriciteitsdraden zijn dubbel geïsoleerd in hoog flexibele pvc. Alle overbruggingskabels van Creative-Cables zijn voor 100% origineel...
  • 3,30 € Voorradig
    Kwaliteit volgens EU eisen.De gevlochten textielkabel TN06 van jute komt tot stand door een combinatie van natuurlijke materiaal en een nieuw fabricageproces. Dit resulteert in een mooie natuurlijke kabel. Deze kabels zijn perfect om een vintage atmosfeer te creëren. Onze kabels van grof linnen, jute of katoen roepen een sfeer op van de vroege...

GEKLEURD JUTE

Als u echter voor een gedurfdere kleurkeuze wilt gaan, bieden wij een uitgebreid assortiment kleurrijke jutekabels in verschillende tinten die de natuur, de aarde en het groen moeten oproepen.Wie zei dat u uw dagelijkse routine niet leuk kunt maken? Door ze te combineren met onze plafondkappen zult u prachtige lampen ontwerpen die uw woonkamer, keuken, oude verlichting en nog veel meer zullen opfleuren en vernieuwen!
  • 3,10 € Voorradig
    De ronde elektriciteitskabel bekleed met kersenrode jute RN24 wordt gekenmerkt door het ruwe uiterlijk van zijn vezels. Dankzij de schoonheid van zijn natuurlijke stof zal deze kabel een perfect milieuvriendelijk detail zijn voor jouw lampen. We raden je aan hem te combineren met houten componenten om zijn gevoel van warmte en groene uitstraling te...
  • 3,10 € Voorradig
    De ronde elektriciteitskabel bekleed met hooigroene jute RN23 wordt gekenmerkt door het ruwe uiterlijk van zijn vezels. Dankzij de schoonheid van zijn natuurlijke stof zal deze kabel een perfect milieuvriendelijk detail zijn voor jouw lampen. We raden je aan hem te combineren met houten componenten om zijn gevoel van warmte en groene uitstraling te...
  • 3,10 € Voorradig
    De ronde elektriciteitskabel bekleed met schorsbruine jute RN26 wordt gekenmerkt door het ruwe uiterlijk van zijn vezels. Dankzij de schoonheid van zijn natuurlijke stof zal deze kabel een perfect milieuvriendelijk detail zijn voor jouw lampen. We raden je aan hem te combineren met houten componenten om zijn gevoel van warmte en groene uitstraling te...

VERTIGO: De OPTISCHE JUTEE

De Vertigo Jute kabels zijn een exclusief product van Creative-Cables: glad, opgerold en met een neutrale uitstraling, zijn ze geïnspireerd op de Optical Art beweging in de jaren zestig en op de gelijknamige film "Vertigo" uit 1958.Geef uw tafel-, wand- of hanglamp een stijlvol tintje en tover uw huis om in een filmscène met kabels die de spiraalvormige poster van Hitchcock's Vertigo nabootsen.

Rond flexibel strijkijzersnoer Vertigo bedekt met jute met Copper Thread ERR04

4,20 €
.

Rond flexibel strijkijzersnoer Vertigo bedekt met Hawser jute en katoen RN07

3,80 €
.

Rond flexibel strijkijzersnoer Vertigo bedekt met Tobacco jute en katoen ERD21

3,80 €
.

JUTE KOORDEN

Onze nautische jute koorden zijn werkelijk een uniek meubelstuk. Verkrijgbaar in drie maten, 16, 24 en 30 mm, brengen ze met hun gedraaide ontwerp de onderscheidende kenmerken van jute naar voren. 100% Made in Italy en zeer soepel dankzij de hoge kwaliteit PVC die kreuken en stoten voorkomt.

Ze zijn een match made in heaven wanneer ze gecombineerd worden met onze natuurlijke of gecoate houten plafondkappen en lamphouders.

2XL gedraaid touw van jute en natuurlijk grijs linnen, 2x0,75 elektrische kabel. Diameter 24mm.

13,40 €
.

2XL gedraaid touw van jute en ruw wit katoen, 2x0,75 elektrische kabel. Diameter 24mm.

13,40 €
.

XL electrical cord, electrical cable 3x0,75. Natural linen, cotton fabric and jute covering Country. Diameter 16mm.

8,80 €
.

VEEL MEER DAN EEN SIMPELE KABELBUIS!  

Het vernieuwen van uw verlichting en elektrisch systeem kan een ontmoedigende taak zijn, vooral wanneer u geen gebruik wilt maken van lelijke en onopvallende plastic kabelbuizen.Met onze Creative Tube in jute-voering creëert u een indrukwekkende en elegante elektrische lay-out.

JUTE FACETTEN: VAN SNOERVERLICHTING TOT MUURKABELS

Avonden met onze geliefden zijn altijd magisch, maar waarom zouden we het daarbij laten? Maak de nacht nog onvergetelijker met onze jute snoerlichtcomposities voor buiten en binnen. Of ze nu gecombineerd worden met onze kleurrijke Filé-componenten voor uw muren of plafonds, of met onze Lumet-componenten voor de tuin of het terras, uw huis zal gevuld zijn met gelach, liefde en licht.

NOG NIET TEVREDEN? WE HEBBEN NOG EEN PAAR TRUCJES IN ONZE MOUWEN...

Als u zo ver hebt gescrolld, hebt u waarschijnlijk al heel wat jutekabels in uw hoofd, maar weet u nog steeds niet goed hoe u ze moet gebruiken. Laat ons u helpen! Laten we bijvoorbeeld beginnen in de keuken of de eetkamer: voor warmere tinten kunt u boven uw aanrechten of tafel een dubbele hanglamp met gedraaide jute kabel en beukenhouten eindstuk installeren. Wilt u uw entree gezelliger maken en uw leesmomenten aangenamer? Bekijk hieronder onze selectie van tafellampen met jute details Snakebis Cord is het perfecte antwoord op al deze noden en wensen: een lamp met gedraaide jute kabel die u gemakkelijk op elke plaats in uw huis kunt plaatsen. Niets is buiten bereik dankzij de meegeleverde kabelklemmen waarmee u originele verlichtingssystemen op maat voor uw muren kunt installeren!

Hanglamp met 2 lichtpunten, compleet met touw 2XL en houten afwerkingen

98,00 €
.

Taché Wood, tafellamp compleet met textielkabel, schakelaar en twee-polige stekker

52,40 €
.

Posaluce MINI-UFO hout double-face Pemberley Pond, inclusief lichtbron, textielkabel, schakelaar en 2-polige stekker

49,20 €
.

Bekijk hieronder onze selectie van tafellampen met jute details

Keramische Fles-tafellamp met Athena-kap, met strijkijzersnoer, schakelaar en tweepolige stekker

130,70 €
.

Keramische Grote kop-tafellamp met Athena-kap, met strijkijzersnoer, schakelaar en tweepolige stekker

113,20 €
.

Alzaluce met Impero-lampenkap, metalen tafellamp met stekker, snoer en schakelaar

56,90 €
.

Laat uw fantasie nu de vrije loop! Wees creatief!

Posted on 08-02-2022 Nieuwtjes

Menu