https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables BKRORE14F

XXL rechthoekige 14-gats Rose-One plafondkap-kit, afmetingen 675 x 225 mm

Nieuw product

Voorradig

81,50 €

- +

Rose-One is de lijn van versierde plafondkappen met Creative-Cables verborgen kabelklem, waarmee je dankzij de vele beschikbare decoraties een reeks verrassende ophangingen kunt creëren die 100% bij je stijl passen.

De rechthoekige 14-gats uitvoering is ideaal om een reeks ophangingen te creëren in een trappenhuis waar je kunt spelen met de hoogte van de lichtpunten en de grootte van de lichtbronnen, of in een eigentijdse open ruimte of boven een grote tafel. < br/> Speel met de snoerlengtes, de afmetingen en de afwerkingen van de lichtbronnen en creëer een meervoudige hanglamp met zichtbare lichtbronnen!< br/> Rose-One is voorzien van zijgaten om meerdere plafondkappen in serie te verbinden of om de lichtpunten op het plafond te verplaatsen.

De cover van de plafondkap is gemaakt van Dibond®, een sandwichplaat die een uitstekende esthetiek, maar ook lichtheid en weerstand garandeert.

Configureer je XXL rechthoekige Rose-One 14-gats plafondkap om een reeks hanglampen op maat te creëren:< br/> - gebruik het menu om de kleur van de basis (wit of zwart) en de versiering van de plafondkap te kiezen: wit, zwart of één van de geborstelde metalen.< br/> - combineer de Creative-Cables strijkijzersnoeren volgens de stijl die je wilt her-scheppen< br/> - vul je verlichtingsinstallatie aan met de componenten, toebehoren en lichtbronnen uit ons assortiment.

Rose-One is een gepatenteerd product van Creative-Cables.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download the assembly instructions
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Plafondkap
Breedte: 520 mm
Lengte: 120 mm
Hoogte: 35 mm
Materiaal: metaal
Bevestigingsbeugels
6 dopjes en 6 rubberen kabelwartels zijn inbegrepen voor de zijgaten.

Cover voor rechthoekige Rose-One
Materiaal: dibond
Breedte: 675 mm
Lengte: 225 mm
Diameter van de gaten: 10 mm
Breedte: 3 mm
Transparante plastic kabelklemmen inbegrepen (1 per gat).

LET OP: de afstand tussen de gaten van de plafondkap laat niet toe om lichtbronnen met een diameter van meer dan 7 cm te installeren als ze op hetzelfde niveau hangen, of 14 cm als ze op verschillende hoogtes hangen.

 
Data sheet
Type productPlafondkap
Aantal gaten14
Aantal laterale gaten6
ModèleRechthoekig
Afmeting675 x 225 mm
RuimteInterieur
SchakelaarGeen
MateriaalDibond, Métal
Abat-jourSans abat-jour
SmartGeen
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu