https://www.creative-cables.be/nl/1_creative-cables BABW3020

Rode tafellamp - Cubetto

Nieuw product

Op voorraad

137,20 €

- +

Op zoek naar een designstuk dat in elke kamer een statement maakt? Deze rode tafellamp is de perfecte keuze om persoonlijkheid en flair toe te voegen aan je huis, dankzij de intense en levendige kleur. Waar wacht je nog op?

Lampcomponenten

Het hart van het product is de lampvoet Posaluce Cubetto, volledig gemaakt in Italië van natuurlijk hout. We wilden deze lamp apart maken door hem een extra persoonlijkheidsboost te geven, en dat hebben we gedaan door hem felrood te schilderen en hem te combineren met het harige Marlene textielkabel in dezelfde kleur. Het snoer is ongeveer 2 meter lang en biedt voldoende flexibiliteit om de tafellamp te plaatsen waar je maar wilt, wat zorgt voor zowel een praktisch als een opmerkelijk resultaat. Deze opmerkelijke lamp wordt afgemaakt door de schakelaar en de stekker.

De finishing touch: conische lichtbol met porseleineffect

Om deze prachtige tafellamp nog beter tot zijn recht te laten komen, hebben we hem gecombineerd met een bol met conisch porseleineffect die een warme, uitnodigende verlichting uitstraalt voor een rustgevende, intieme omgeving. De porseleinen bol vormt een perfecte aanvulling op de helderrode houten basis, voor een naadloze en evenwichtige uitstraling.

Deze tafellamp kan een geweldige aanvulling zijn op je bureau of nachtkastje en brengt een vleugje stijl en persoonlijkheid in je kamer. De warme en uitnodigende verlichting van de conische lamp met porseleineffect zorgt voor een rustgevende en intieme sfeer om bij weg te dromen na een lange dag.

Kortom, als je op zoek bent naar een uniek stuk dat in het oog springt, is onze rode tafellamp de perfecte keuze. De kubusvormige voet met felrode verf in combinatie met de schakelaar, stekker en harige textielkabel in dezelfde kleur wordt afgemaakt door de prachtige conische bol met porseleineffect. Voeg een vleugje kleur toe en maak elke avond onvergetelijk met Creative-Cables!

Meer details

  • Meer info
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De tafellamp is gemaakt van:

  • Posaluce Cubetto Color in rood geschilderd hout, afmetingen zijkant 9,3 cm - fitting: E27 max 70W; spanning: 220-240V
  • 2 m textielkabel 2x0,75 rood TP09 (150 cm van stekker naar schakelaar + 50 cm van schakelaar naar Posaluce Cubetto)
  • Dubbelpolige Europese stekker 10A wit
  • Dubbelpolige schakelaar wit

CE Keurmerk

Gemaakt in Italië

Lichtbron [DL700245]: LED, Siro E27 Porselein, 220/240V, 6W, 540 LM, 2700K, Klasse F, breedte143 mm, hoogte170 mm, dimbaar

Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu