https://www.creative-cables.be/nl/15_bebulbs BB-E01

LED heldere mini gloeilamp G45 4W 470Lm E27 2700K - E01

BB-E01

Nieuw product

Op voorraad

3,10 €

- +

Kiezen voor de LED E01 gloeilamp betekent je omgeving op een smaakvolle manier verlichten met behulp van energiebesparende technologie. Deze LED gloeilamp, met minibolvorm en helder glas, brengt de perfecte gloed voor een warme, gastvrije sfeer.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van deze gloeilamp?

De E01 LED lamp heeft een vermogen van 4 watt en garandeert een helderheid van 470 lumen. Hij biedt ook een 2700K warme verlichting die de sfeer in elke kamer warm en rustgevend maakt. De E27 fitting maakt het product compatibel met de meeste lamphouders, zodat je oude gloeilampen eenvoudig en zonder complicaties kunt vervangen.

Waar installeer je de lamp?

Of je nu je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer verlicht, de E01 LED Clear Mini Globe G45 gloeilamp past perfect in elke ruimte. Voeg een vleugje innovatie en flair toe aan je bureaulamp of bij je nachtkastje met deze LED lamp, geperfectioneerd door zijn compacte ontwerp en heldere afwerking. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deze gloeilampen te gebruiken om charmante lichtsnoeren te maken.

Welke technologie gebruikt de E01 gloeilamp?

Deze gloeilamp maakt gebruik van LED gloeidraden, die een hogere energie-efficiëntie garanderen in vergelijking met traditionele gloeilampen. Bovendien heeft deze gloeilamp een gemiddelde levensduur van meer dan 15.000 uur, zodat je lang kunt genieten van het warme, gelijkmatige licht.

De E01 LED Clear Mini Globe G45 4W 470Lm E27 2700K gloeilamp is de perfecte mix tussen energie-efficiëntie, aantrekkelijk design en sterke verlichting, met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type gloeilamp: LED
Vorm: mini globe
Fitting: E27
Diameter: 45 mm
Lengte: 80 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 4 W
Energieklasse: E
Lichtkleur: 2700 K
Lumen: 470 Lm
Dimmbar: No

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxNon dimmable
CulotE27
Diamètre45 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur2700°K
Volt220V, 240V
Watt4W
Classe d'énergieE
ModèleGlobe, Globe
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux470 Lm
Couleur verreTransparent, Transparent
BrandBebulbs, Bebulbs
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu