https://www.creative-cables.be/nl/15_bebulbs BB-N02

LED heldere Edison gloeilamp ST64 7W 806Lm E27 3500K Dimbaar - N02

BB-N02

Nieuw product

Op voorraad

6,70 €

- +

Als je op zoek bent naar een vintage stijl en natuurlijk licht voor je lampen en tegelijkertijd prioriteit geeft aan energie-efficiëntie, dan is de N02 LED gloeilamp de perfecte keuze voor jou. Deze transparante lamp met warm natuurlijk licht combineert de charme van een klassiek ontwerp met de voordelen van moderne technologie.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van deze gloeilamp?

De N02-lamp heeft een vermogen van 7 watt en produceert een helderheid van 806 lumen, waardoor intens en natuurlijk licht wordt geleverd met een kleurtemperatuur van 3500K. Bovendien is hij dankzij de E27 fitting compatibel met de meeste standaard lamphouders, waardoor installatie en vervanging zeer eenvoudig is. Met deze dimbare lamp kun je de lichtintensiteit in de kamer aanpassen aan de gelegenheid of behoefte.

Waar kan ik deze lampen gebruiken?

Het transparante ontwerp van de N02-lamp en de vorm die doet denken aan het klassieke Edison ST64-model voegen charme en vintage persoonlijkheid toe aan elke ruimte, zowel residentieel als commercieel. Deze lamp is perfect voor het verlichten van woonkamers en slaapkamers, maar ook bars of professionele studio's, en verrijkt elke sfeer met zijn omhullende licht en retro uitstraling.

Welke technologie gebruikt de N02 lamp?

.

Dankzij de LED gloeidraadtechnologie biedt deze lamp aanzienlijke energiebesparingen ten opzichte van traditionele gloeilampen, terwijl ze toch hun charme behouden. Bovendien heeft de N02 een levensduur van meer dan 15.000 uur, wat zorgt voor een intense en natuurlijke verlichting voor een lange periode.

Combineer vintage elegantie met moderne verlichting met de N02 Transparante Edison ST64 7W, 806Lm, E27, 3500K gloeilamp. Creëer gezellige en betoverende omgevingen in elke hoek van uw huis of etablissement, met een lamp die onverslaanbare kwaliteit biedt voor zijn prijs.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type gloeilamp: LED
Vorm: Edison
Base: E27
Diameter: 64 mm
Lengte: 140 mm
Voltage: 220/240 V
Wattage: 7 W
Energieklasse: E
Lichtkleur: 3500 K
Lichtsterkte: 806 Lm
Dimbaar: Ja

Onze dimbare gloeilampen met rechte gloeidraad zijn compatibel met alle trailing EDGE-dimmertechnologieën.

Bij het kiezen van een dimmer moet niet alleen rekening worden gehouden met het maximale vermogen van de belasting, maar ook met het minimaal vereiste vermogen. Als het gedimde vermogen lager is dan het aangegeven minimumvermogen, kan de belasting gaan flikkeren en/of beschadigd raken.

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxDimmable
CulotE27
Diamètre64 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur3500°K
Volt220V, 240V
Watt7W
Classe d'énergieE
ModèleEdison, Edison
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux806 Lm
Couleur verreTransparent, Transparent
BrandBebulbs, Bebulbs
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu