https://www.creative-cables.be/nl/15_bebulbs BB-F05

LED Smoky Magnetische Lichtbron Deco Lijn Bol G125 2,8W 90Lm E27 1800K - F05

BB-F05

Nieuw product

Op voorraad

13,60 €

- +

De F05 is een LED lamp met een G125 bolvorm, gevat in rookglas voor een warme en uitnodigende sfeer. Het unieke aan dit product is het enkele, verticale filament die langs de gehele glazen bol loopt. Dit filament creëert opvallende lichtpatronen en kan aan één kant gedeeltelijk worden losgemaakt van de structuur, wat dromerige visuele effecten oplevert.

Met een verbruik van 2,8W en een helderheid van 90 Lumen is de F05 LED Globe G125 lamp de perfecte keuze om in elke ruimte een prachtige sfeer te creëren. De standaard E27 fitting maakt de lamp compatibel met een groot aantal lamphouders. De warme lichtkleur (1800K) zorgt voor een verfijnde maar gastvrije sfeer en het rookglas brengt mysterie en elegantie in de kamer. Als de lamp uit staat, ziet het glas er grijs en elegant uit, en als het licht aan gaat begint de magie!

Schud zachtjes met de lamp om het filament los te maken die met een magneet aan de basis is bevestigd. Als de lamp voorzichtig op het glas rust, ontsteekt er een prachtige lichtshow voordat hij terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie. Deze kleine functie brengt de lamp tot leven en creëert een meeslepende lichtervaring telkens als je de schakelaar omzet.

De F05: een kunststuk dat verder gaat dan het doel van een eenvoudige lichtbron. Het combineert de elegantie van de G125 bolvorm met de buitengewone innovatie van het magnetische filament. Een perfecte keuze als cadeau voor jezelf of anderen.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type lichtbron: LED
Vorm: bol
Fitting: E27
Diameter: 125 mm
Lengte: 178 mm
Spanning: 220/240 V
Watt: 2,8 W
Energie klasse: niet vereist - decoratieve lamp
Lichttemperatuur: 1800 K
Lumen: 90 Lm
Dimbaar: Nee

Let goed op. Dit is een lamp, geen speelgoed. Ga er uiterst voorzichtig mee om en vermijd ruwe behandeling.

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxNon dimmable
CulotE27
Diamètre125 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur1800°K
Volt220V, 240V
Watt2.8W
ModèleGlobe, Globe
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux90 Lm
Couleur verreSmoky, Smoky
BrandBebulbs, Bebulbs
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu