https://www.creative-cables.be/nl/15_bebulbs BB-M04

LED Milky globe gloeilamp G95 4W 470Lm E27 2700K - M04

BB-M04

Nieuw product

Op voorraad

6,40 €

- +

Elegant, geraffineerd ontwerp en wit opalescent glas: een verbluffende gloeilamp die elke kamer verfraait, met of zonder licht. De G95 LED Globe gloeilamp is veelzijdig en functioneel, de perfecte keuze voor wie op zoek is naar esthetische verlichtingsoplossingen zonder te hoeven inleveren op energie-efficiëntie.

Wat maakt de M04-lamp zo speciaal?

Met een verbruik van 4W en een helderheid van 470Lm is de G95 M04 LED Milky lamp de perfecte keuze voor een ontspannen sfeer in zowel commerciële als residentiële omgevingen. Bovendien heeft dit product ook een goede kleurweergave, een gelijkmatige lichtverdeling en een E27 fitting die compatibel is met de meeste lamphouders op de markt.

Wat voor soort licht geeft deze lamp?

De LED M04 gloeilamp heeft een lichtkleur van 2700K, een warme verlichting die veel lijkt op die van traditionele gloeilampen. Gangen, kantoorruimte, slaapkamer... ongeacht de ruimte, deze lamp zal de omgeving perfect aanvullen met zijn warme en rustgevende verlichting.

Vergeleken met helder glas zorgt het satijn glas voor een gelijkmatige verlichting om schittering tegen te gaan en de ogen minder te vermoeien.

Welke technologie wordt gebruikt in M04 gloeilampen?

Dankzij de LED gloeidraadtechnologie zorgt de G95 LED Milky Globe gloeilamp gegarandeerd voor een lager energieverbruik. Vergeleken met traditionele gloeilampen garanderen LED-producten tot 90% minder energieverbruik. Deze oplossing garandeert betrouwbare verlichting van hoge kwaliteit zonder een deuk in je elektriciteitsrekening te slaan.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type gloeilamp: LED
Vorm: globe
Fitting: E27
Diameter: 95 mm
Lengte: 140 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 4 W
Energieklasse: E
Lichtkleur: 2700 K
Lumen: 470 Lm
Dimmbar: No

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxNon dimmable
CulotE27
Diamètre95 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur2700°K
Volt220V, 240V
Watt4W
Classe d'énergieE
ModèleGlobe, Globe
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux470 Lm
Couleur verreBlanc lait, Blanc lait
BrandBebulbs, Bebulbs
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu