https://www.creative-cables.be/nl/15_bebulbs BB-M05

LED lichtbol G125 4W 470Lm E27 2700K - M05

BB-M05

Nieuw product

Op voorraad

8,30 €

- +

Klassieke bolvorm, grote afmetingen en wit opalescent glas: dit is de G125 LED Globe gloeilamp, een stijlvolle oplossing voor je lampen om je omgeving te verrijken met licht aan of uit.

Wat zijn de specificaties van deze lamp?

De M05 gloeilamp heeft een stroomverbruik van 4 watt en biedt een helderheid van 470 lumen, wat zorgt voor een warme en aangename verlichting met een lichtkleur van 2700K.Dankzij de E27 fitting is deze lamp compatibel met de meeste lamphouders, wat het installatie- en vervangingsproces vergemakkelijkt.

Wat voor soort licht straalt de M05-lamp uit?

Dankzij de warme lichtkleur (2700K) past deze lamp zich perfect aan verschillende behoeften aan. Hij kan worden gebruikt als centraal opgehangen plafondlamp of als wand- of tafellamp, om een vleugje warmte toe te voegen aan elke omgeving.

Vergeleken met helder glas zorgt het satijn glas voor een gelijkmatige verlichting om schittering tegen te gaan en de ogen minder te vermoeien.

Welke technologie gebruikt de M05-lamp?

De M05 gloeilamp heeft een LED gloeidraadtechnologie. Het opalescente glas straalt een helder maar rustgevend licht uit in vergelijking met helder glas. Het garandeert ook een hoge energie-efficiëntie met een levensduur van meer dan 15.000 uur. Geniet van betrouwbare verlichting van hoge kwaliteit zonder een deuk in je elektriciteitsrekening te slaan.

Creëer een gezellige sfeer voor iedereen met de G125 M05 Milky Globe 4W 470Lm E27 2700K gloeilampen. Een product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type gloeilamp: LED
Vorm: globe
Fitting: E27
Diameter: 125 mm
Lengte: 178 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 4 W
Energieklasse: E
Lichtkleur: 2700 K
Lumen: 470 Lm
Dimmbar: No

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxNon dimmable
CulotE27
Diamètre125 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur2700°K
Volt220V, 240V
Watt4W
Classe d'énergieE
ModèleGlobe, Globe
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux470 Lm
Couleur verreBlanc lait, Blanc lait
BrandBebulbs, Bebulbs
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu