https://www.creative-cables.be/nl/15_bebulbs BB-T02

LED heldere Edison gloeilamp ST64 7W 806Lm E27 2700K Dimbaar - T02

BB-T02

Nieuw product

Op voorraad

6,70 €

- +

De Edison ST64 gloeilamp is ontworpen op basis van oude tv-buizen, maar bevat nog steeds moderne LED gloeidraadtechnologie. De T02 is perfect voor wie op zoek is naar een dimbaar product met een heldere afwerking en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Welke functies biedt deze lamp?

Perfect voor het creëren van een heldere ambiance zonder kleuren te veranderen of je ogen te belasten, heeft de T02 gloeilamp een verbruik van 7 watt, wat overeenkomt met ongeveer 60 watt in vergelijking met traditionele gloeilampen. Voor een helderheid van 806 lumen die zorgt voor warm witte verlichting bij 2700K. De lange gloeidraden van de T01 LED lamp helpen schaduwgebieden te verminderen en zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling. Dankzij de LED technologie die instelbare lichtintensiteit mogelijk maakt, kan deze lamp de helderheid naar wens verhogen of verlagen (dimbaar). De E27 fitting maakt hem compatibel met de meeste lamphouders.

Waar moeten deze lampen worden gebruikt?

Het tijdloze ontwerp van de T02 lampen voegt elegantie en verfijning toe aan elke omgeving. Ze kunnen worden gebruikt als wandlampen in de woonkamer, tafellampen in de studeerkamer of zelfs als middelpunt van een kroonluchter in de woonkamer. Ze passen perfect in elke omgeving - zowel huishoudelijk als commercieel - en transformeren deze met hun warmwitte verlichting.

Welke technologie gebruikt de T02?

De T02-lamp maakt gebruik van LED-gloeidraadtechnologie, die de energie-efficiëntie aanzienlijk verbetert, wat leidt tot besparingen tot 90% in vergelijking met traditionele gloeilampen. Bovendien heeft de T02 een levensduur van meer dan 15.000 uur, wat zorgt voor betrouwbare verlichting voor langere perioden.

Verlicht uw ruimtes met de vintage elegantie van de heldere Edison ST64 lamp, 7W 806Lm E27 en 2700K. Creëer gastvrije en charmante omgevingen in elke hoek van uw huis of commerciële vestiging.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type gloeilamp: LED
Vorm: Edison
Fitting: E27
Diameter: 64 mm
Lengte: 140 mm
Voltage: 220/240 V
Wattage: 7 W
Energieklasse: E
Lichtkleur: 2700 K
Lumen: 806 Lm
Dimbaar: Ja

Onze dimbare gloeilampen met rechte gloeidraad zijn compatibel met alle trailing EDGE-dimmertechnologieën.

Bij het kiezen van een dimmer moet niet alleen rekening worden gehouden met het maximale vermogen van de belasting, maar ook met het minimaal vereiste vermogen. Als het gedimde vermogen lager is dan het aangegeven minimumvermogen, kan de belasting gaan flikkeren en/of beschadigd raken.

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxDimmable
CulotE27
Diamètre64 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
Classe d'énergieE
ModèleEdison, Edison
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux806 Lm
Couleur verreTransparent, Transparent
BrandBebulbs, Bebulbs
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu