https://www.creative-cables.be/nl/15_bebulbs BB-P06

LED lamp porseleinen effect CRI 95 A60 7W 640Lm E27 2700K Dimbaar - P06

BB-P06

Nieuw product

Op voorraad

11,00 €

- +

Deze LED lamp met E27 fitting, A60 druppelvorm, glazen afwerking met porseleineffect, 7W, 2700K dimbaar, is een hoogwaardig product dat warme en uitnodigende verlichting biedt die perfect is voor het verlichten van zowel huiselijke omgevingen zoals woonkamers, keukens en slaapkamers als commerciële of projectruimtes.

Welke eigenschappen heeft deze lampbol?

De P06-lamp heeft een hoge kleurweergave-index van 95. Dit betekent dat de lamp kleuren nauwkeurig weergeeft, waardoor het de ideale keuze is voor installaties die een precieze kleurweergave vereisen, zoals interieurdesign of productdisplays in winkels en showrooms. Bovendien is de lamp dankzij de standaard E27 fitting compatibel met de meeste lamphouders.

P06 lamp afwerking

De glasafwerking met porseleineffect creëert egale verlichting, wat stijl, raffinement en elegantie toevoegt aan deze lamp en aan elke omgeving waarin hij wordt geïnstalleerd. De ondoorzichtige witte glazen afwerking maakt het ook perfect compatibel met muur- en plafondlampen of hanglampen.

Is het een energiebesparende lamp?

Door slechts 7 watt energie te gebruiken, biedt deze lamp een aanzienlijke vermindering van energiekosten. Daarnaast heeft de P06 een lange, duurzame levensduur van meer dan 15.000 branduren, waardoor de lamp minder vaak vervangen hoeft te worden.

Lamptemperatuur en lichtsterkte.

De P06 LED-lamp biedt een kleurtemperatuur van 2700K, voor een zachte en gezellige verlichting om the ontspannen na een lange dag. Dankzij de dimbaarheid kan de lichtsterkte aangepast worden aan uw smaak en behoeften. Deze eigenschap maakt de lamp bijzonder nuttig in ruimtes zoals slaapkamers of woonkamers, waar zachte verlichting kan bijdragen aan een meer intieme en aangename sfeer.

In welke vorm is deze lampbol verkrijgbaar?

De P06 heeft een klassieke A60 druppelvorm die perfect past bij elk meubel en decor.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type lampbol: LED
Vorm: Druppel
Fitting: E27
Diameter: 60 mm
Hoogte: 108 mm
Voltage: 220/240V
Watt: 7W
Energieklasse: F
Lichttemperatuur: 2700 K
Lumen: 640 Lm
Dimbaar: Ja

Onze dimbare lampen met rechte filamenten werken met alle DIMMERS met EDGE-technologie.

Bij het kiezen van een dimmer: naast het maximale stroomverbruik moet ook rekening worden gehouden met het minimale stroomverbruik. Als het gereguleerde vermogen lager is dan het gespecificeerde minimumvermogen kan er flikkering en/of schade ontstaan.

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxDimmable
CulotE27
Diamètre60 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
Classe d'énergieF
ModèleGoutte, Goutte
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux640 Lm
Couleur verrePorcelaine, Porcelaine
BrandBebulbs, Bebulbs
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu