https://www.creative-cables.be/nl/9_segula SEG55006

LED Globe G125 Helder Floating Collectie 4,5W Dimbaar 2200K

SEG55006

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad.

54,30 €

Dankzij de verborgen gloeidraad op de rand van de bol lijken alle lampen uit de Floating collectie bijna te zweven met hun zachte, warme licht. Verschillende maten en afwerkingen, maar één ding hebben ze gemeen: hun stijl!

De 12,5 cm diameter Floating met helder glas kan individueel worden geplaatst om een verfijnde look te geven aan elke tafellamp, of gecombineerd met andere lampen uit dezelfde collectie voor een prachtige hanglamp die indruk zal maken op al uw gasten.

Let op: om een LED-lamp te dimmen heeft u een specifieke dimmer nodig of de nieuwe generatie universele dimmers. Bekijk het aanbod op onze website.

Meer details

  • Meer info
  • Data sheet
  • Download de technische fiche
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving

      Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.

      Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.

    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type lichtbron: LED
Vorm: Globe
Fitting: E27
Breedte: 125 mm
Lengte: 160 mm
Spanning: 220/240V
Watt: 4,5W
Energieklasse: G
Lichtkleur: 2200 K
Lichtopbrengst: 300 Lm
Dimbaar: Ja

Onze dimbare lampen met rechte gloeidraad werken met elke dimmer (TRIAC of IGBT), terwijl we voor de lampen met gebogen gloeidraad sterk de IGBT-dimming aanbevelen.

Om de dimmer te kiezen: Belangrijk om rekening te houden met het maximale en minimale vermogensbereik van de gebruiker, want als het ingestelde vermogen onder de minimale vergunningsdrempel valt, kan dit de gebruiker schade berokkenen en flikkeren.

 
Data sheet
Réglage du flux lumineuxDimmable
CulotE27
Diamètre125 Ø
Type d'ampouleLED
Température de couleur2200°K
Volt220V, 240V
Watt4.5W
Classe d'énergieG
ModèleGlobe, Globe
Ouverture du faisceau360°
Rendements lumineux300 Lm
Couleur verreTransparente, Transparent
Land van oorsprongCN
Download de technische fiche

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu